Evet, tek takıldığınız yer konunun tek ironi olan cümlesi mi?Paranla aldığın patatesle hava atmak icinmi actin konuyu dostum.
Evet, tek takıldığınız yer konunun tek ironi olan cümlesi mi?Paranla aldığın patatesle hava atmak icinmi actin konuyu dostum.
Evet, tek takıldığınız yer konunun tek ironi olan cümlesi mi?
Gece olup olmaması mevzu değil. Kızartmalar genel olarak zararlı gıdalar. Öyle sürekli haline getirmeden tüketmelisiniz.
Patates gördükçe yiyesim geliyor ne yapabilirim?2 yıldır kola içmiyorum 8 yıldır yağlı yiyecek yemiyorum ve günlük en az 5 km yol yürüyorum haftada 2 kez bisiklet ile 10km yol yapıyorum 18 yaşındayım boyum 1.84 kilom 72 böyle fit ve sağlıklı bir hayat yaşamak varken neden nedenn?
Patates gördükçe yiyesim geliyor ne yapabilirim?
Patates gördükçe yiyesim geliyor ne yapabilirim?
Para babasıyla konuşuyorsun dostum şu anda.
Sabah kahvaltısında da ailemle yiyorum ara ara. Ama gene de sevdalanıyorum bu lanet olası yiyeceğe. Canım çekiyor acıkıyorum ve diyorum ki; benden önemli mi? Soyuyorum atıyorum kızıyor ketçaplayıp tek oturuşta gömüyorum.Hiç yememek de olmaz fakat kararına gore al mesela her aksam yersen kalmasin sende mecbur olarak yiyemezsin yılında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.