Her gece 1 kilo patates kızartması yemek çok zararlı mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızartmalar zaten sağlıksız, her gün 1 kilo kızartma yemek daha da sağlıksız tabii normal olarak.

Gece olup olmaması mevzu değil. Kızartmalar genel olarak zararlı gıdalar. Öyle sürekli haline getirmeden tüketmelisiniz.

2 yıldır kola içmiyorum 8 yıldır yağlı yiyecek yemiyorum ve günlük en az 5 km yol yürüyorum haftada 2 kez bisiklet ile 10km yol yapıyorum 18 yaşındayım boyum 1.84 kilom 72 böyle fit ve sağlıklı bir hayat yaşamak varken neden nedenn?

2 yıldır kola içmiyorum 8 yıldır yağlı yiyecek yemiyorum ve günlük en az 5 km yol yürüyorum haftada 2 kez bisiklet ile 10km yol yapıyorum 18 yaşındayım boyum 1.84 kilom 72 böyle fit ve sağlıklı bir hayat yaşamak varken neden nedenn?
Patates gördükçe yiyesim geliyor ne yapabilirim?

Hiç yememek de olmaz fakat kararına gore al mesela her aksam yersen kalmasin sende mecbur olarak yiyemezsin yılında.
Sabah kahvaltısında da ailemle yiyorum ara ara. Ama gene de sevdalanıyorum bu lanet olası yiyeceğe. Canım çekiyor acıkıyorum ve diyorum ki; benden önemli mi? Soyuyorum atıyorum kızıyor ketçaplayıp tek oturuşta gömüyorum.

Yahu bu arkadaşın yaptığı şey zararlı da kolayı nasıl seviyorsunuz onu da anlamıyorum da, her akşam kola baymıyomu hocam ya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı