Her gün duş almak kepek yapar mı?

Her gün 2-3 kere alırım ve bu 3 yıldır aynı ilerliyor bir sorunu olmadı.

Hocam kuraklık başlıyor yakında sularımız tükenecek siz böyle bencilce bir şey yapıyorsunuz haftada bire düşürün bunu yapmaya hakkınız yok bir fikriniz olması açısından şu belgeseli izlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka banyo ayrı şey duş ayrı şey duş dediğin 10 dakika girersin saçını köpürtür çıkarsın ben her gün duş alırım çıkmadan önce bir problemini görmedim şampuan değiştirmeyi dene

Hocam kuraklık başlıyor yakında sularımız tükenecek siz böyle bencilce bir şey yapıyorsunuz haftada bire düşürün bunu yapmaya hakkınız yok bir fikriniz olması açısından şu belgeseli izlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her gün defalarca terliyorum saçım yağlanıyor hadi kendime saygıyı geçtim insanların yanında kokuyum mu?

Hocam hangi şampuan öneriyorsunuz?
Pek bir şampuan önerim olamaz açıkçası benim, yani ben şu anlık Clear kullanıyorum, saçım omuzlarımda bir kepek sorunum da yok krem yağ vs. kullanmıyorum. Bazı şampuanlar da acayip kepeklendirebiliyor ama, Clear önerebilirim belki kömürlüsü fena değildi.

Her gün defalarca terliyorum sacım yaglanıyor hadi kendime saygıyı geçtim insanların yanında kokuyum mu?

Öncelikle ban yemeden önce mesajınızı düzenleyin herkes her terlediğinde duş alsa memlekette su biterdi şimdi böyle yaparsanız ileride hiç duş alamayacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı