Hocam eller zamanla alışır bu tarz oyunlarda.Ne varsa başarısızım CS2, Valorant, Clash Royale falan, masa tenisinde falan da başarısızım ve bu durumdan artık oynamak istemiyorum sizce nasıl bir yol izlemem lazım? Moral lazım cidden.
Ne varsa başarısızım CS2, Valorant, Clash Royale falan, masa tenisinde falan da başarısızım ve bu durumdan artık oynamak istemiyorum sizce nasıl bir yol izlemem lazım? Moral lazım cidden.
Eğlendiğiniz oyunlar bulun. Online olacaksa da takımlı değil tek kişilik olanlar daha iyi olur. LoR-TFT mesela. Olmadı hikaye oyunlarına yönelin.Ne varsa başarısızım CS2, Valorant, Clash Royale falan, masa tenisinde falan da başarısızım ve bu durumdan artık oynamak istemiyorum sizce nasıl bir yol izlemem lazım? Moral lazım cidden.
Ne varsa başarısızım CS2, Valorant, Clash Royale falan, masa tenisinde falan da başarısızım ve bu durumdan artık oynamak istemiyorum sizce nasıl bir yol izlemem lazım? Moral lazım cidden.
Sinir stress hastası olmak istitorsa oynasın.Kanka leauge of legends diye bir oyun var onu oyna herkese göre bir karakter var süper oyun tavsiyeli.
Single player oyunlara yönel. Çok çok daha zevkli ve senden başka insan yok. Oh mis.Ne varsa başarısızım CS2, Valorant, Clash Royale falan, masa tenisinde falan da başarısızım ve bu durumdan artık oynamak istemiyorum sizce nasıl bir yol izlemem lazım? Moral lazım cidden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.