Her renkte gözüken siyah nokta ölü piksel mi?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Monitör
Gigabyte G24F-2
Ölü piksel mi bu? Belki daha onceden vardi ben fark edemedim cunku monitore biraz uzaktan bakiyorum ve ekranin sag alt tarafinda var. Bana bir zarari yok ancak olu pikselse daha cok cogalabilir ya da daha kotusu ince uzun çizgi cikar diye korkuyorum. Boyle olmadigi surece sıkıntı yok. Acaba 180 Hz OC ozelligini actigimdan ya da masa sallandigindan dolayi monitorun de sallandigindan dolayi boyle olmus olabilir mi? Resimler net degilse kusura bakmayin kamera boyle cekiyor. Resmi buyutebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1738974

20230413_215057.jpg

Baska buna benzer bir şey goremedim sadece bu var.

Son düzenleme:
Maalesef evet, ölü piksel. Monitorunuzu sallamak ile alakalı olduğunu düşünmuyorum. Aldığınız yer ile iletisime gecin belki degisim yaparlar.

Maalesef evet, ölü piksel. Monitorunuzu sallamak ile alakalı olduğunu düşünmuyorum. Aldığınız yer ile iletisime gecin belki degisim yaparlar.

İtopya'dan almistim. Ilk geldiginde var miydi hiç dikkat etmedim. Ya daha yeni oldu ya da ben simdi fark ettim. Durduk yere olabilir mi olu piksel? Yani darbe almadan? Zamanla kendi kendine gecer mi ya da daha beter olur mu? Boyle kalacaksa ugrasmak istemiyorum.

Ölü pikseldir. Ama piksel başka renklerde farklı çıksaydı sıkışmış piksel olurdu.

İtopya'dan almistim. Ilk geldiginde var miydi hiç dikkat etmedim. Ya daha yeni oldu ya da ben simdi fark ettim. Durduk yere olabilir mi olu piksel? Yani darbe almadan? Zamanla kendi kendine gecer mi ya da daha beter olur mu? Boyle kalacaksa ugrasmak istemiyorum.
Garantiye verin.

Nasil? Ben goremiyorum.
piksel.jpg

Benim Monster ekranında böyle soluk olanlar da ölü piksel, oradan biliyorum. Eğer toz değilse bunlar da belli belirsiz olan ölü piksellerdir. Kaç defa ekran değişti ondan artık tek bakışta bunları da görür oldum.

Eki Görüntüle 1738992

Benim Monster ekranında böyle soluk olanlar da ölü piksel, oradan biliyorum. Eğer toz değilse bunlar da belli belirsiz olan ölü piksellerdir. Kaç defa ekran değişti ondan artık tek bakışta bunları da görür oldum.

Maşallah bayağı varmış o zaman. Onları fark etmedim bu arada onlar toz olabilir arada öyle gözükünce elimle silince gidiyor ama bu siyah gitmedi ölü pikselmiş. Bir de bu sorun çıktı.

Böyle kullansam sorun olur mu? Daha kötü olursa garantiye veririm.

Maşallah bayağı varmış o zaman. Onları fark etmedim bu arada onlar toz olabilir arada öyle gözükünce elimle silince gidiyor ama bu siyah gitmedi ölü pikselmiş. Bir de bu sorun çıktı.

Size kalmış. Gözünüze takılmıyorsa kullanan çok fazla olursa değişime gönderin. Gelen monitörde de çıkma ihtimali var unutmayın.

Hayır hocam. Kullanılmaz. Çoğalabilir. Ayrıca bir şey olmasa bile içiniz rahat etmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı