Her şey para mıdır?

Kelime oyunlari yapiyorsunuz gibi ama sorunuza cevap vereyim önce, siz benim soruma cevap vermediniz zira. Evet evsiz kalsam da mutlu olurum cünkü kendi ve ailemin sagligi yerindedir, huzurluyumdur cünkü hiç param olmasa da onlar arkamdadir. Tekrarliyorum para cok önemlidir ama her şey degildir. Her şey olarak bakarsak her seye de bir deger biceriz, bu tehlikeli bir seydir.

Sevgiler :)

Beni anlamıyorsun, ailemin sağlığı yerindedir diyorsun ama yemek almak için paran olmadığında, kışın barınacak bir yer olmadığında nasıl sağlıklı ve huzurlu olacaksın.

Para her şey değildir benim görüşüm bu yönde parayı bir şekilde bulursunuz ama sosyal düzeni, para ile satın alamazsınız milletimiz çakal bunu herkes biliyor aynı pandemi Almanya'da da oldu araba fiyatları yükseldi mi? Bu onların çakal olmadığını belirtir benim görüşüm bu yönde başkalarının görüşüne saygı duyarım bu yüzden yurt dışında yaşamak istiyorum özellikle Almanya sizde görüşlerinizi yazın tartışalım.
Şahsen şu an Euro 1 TL bile olsa gitmekte kararlıyım kaliteli bir hayat yaşamak istiyorum.
Yine çakma Orta Doğulu, Avrupa özentileri gelmiş. Almanya'ya gitmekte kararlıyım diyor. Bol keseden sallamayı bırakın artık. Dil bilince, dizi, film izleyince Avrupalı, ileri düzey veya Doğu'lulardan daha üstün olmuyonuz, şunu anlasanız keşke artık.

Beni anlamıyorsunuz, ailemin sağlığı yerindedir diyorsun ama yemek almak için paran olmadığında, kışın barınacak bir yer olmadığında nasıl sağlıklı ve huzurlu olacaksın.

Ücüncü kez soruma cevap vermediginiz icin ben de sorunuza soruyla karsilik vereyim. Ailenizin sagligi yerinde degilse ve huzurunuz yoksa ama tüketemeyecek kadar cok paraniz olsa nasil huzurlu olacaksiniz. Para bu bahsettigim sorunlara cözüm olacak mi?

Bu yorumu görmek için 10₺ ödeyiniz.

10 TL

Yazıcıdan çıktı alırsın ya da sanal olarak NFT olarak kullanandabilirsiniz.

Ücüncü kez soruma cevap vermediginiz için ben de sorunuza soruyla karsilik vereyim. Ailenizin sagligi yerinde degilse ve huzurunuz yoksa ama tüketemeyecek kadar cok paraniz olsa nasıl huzurlu olacaksiniz. Para bu bahsettigim sorunlara cözüm olacak mi?

Evet, çözüm oluyor diyorum işte. Kanser ihtimali çok düşük bir ihtimal ve paran olsa da olmasa da olabilecek bir durum ama şimdi sayacaklarım paran varsa olur yoksa olmaz; eğer çocuğun hasta olursa bir ilaç için para vermen gerekir ama paran yoksa veremezsin, eğer ameliyat olması gerekirse paran yoksa olamaz, evsiz bir şekilde dışarıda mutlu/huzurlu olamaz ama havuzlu bahçeli bir villada olabileceği kadar mutlu/huzurlu olur, vs. vs. Böyle devam ediyor. Yani evet çözüm olacak.

Kanser ihtimali çok düşük bir ihtimal ve paran olsa da olmasa da olabilecek bir durum ama şimdi
Evsiz kalma ihtimali ve tüm sevdiklerinizin ac kalma ihtimali kanser olmanizdan cok daha düsük bir ihtimal olmasina ragmen bana bu örnegi veren sizsiniz. Bence kendinizle celisiyorsunuz bu söyleminizle. Ben daha Türkiye dahil acliktan ölen insan görmedim. Cok uc örnekler vererek "para her seydir" savinizi hakli cikarmaya calisiyorsunuz gibi.

Evsiz kalma ihtimali ve tüm sevdiklerinizin AC kalma ihtimali kanser olmanizdan cok daha düsük bir ihtimal olmasina ragmen bana bu örnegi veren sizsiniz. Bence kendinizle celisiyorsunuz bu söyleminizle. Ben daha Türkiye dahil acliktan ölen insan görmedim. Cok UC örnekler vererek "para her seydir" savinizi hakli cikarmaya calisiyorsunuz gibi.

Çok önemli değil evsiz olmasa da olur, 1+1 ev ile villayı eş değer mutlulukta mı görüyorsun? Ve ilaç alamama olayı, ülkemizde yaygın olarak var, ameliyat paraları, vs. bunlara ne diyorsun, sadece bir yerine odaklanarak kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı