Her şeye şükreden kesim

Şükreden kesim, Allah'a değil, malum şahısa şükrediyor. Malum şahısı Allah gibi gördükleri için, onlara fark etmiyor.

Haklısın dostum şükür şükür bir yere kadar tamam elimizdekine şükür etmek gerek ama bazı zeki vatandaşlar ne diyor asgari ücretle para bile biriktirirsin yahu zeki vatandaş diyelim aile 4 kişilik 4250 nasıl yetsin bir de adam kirada ise kafayımı yediniz bir tane adam da var beyaz saçlı ATV de çıkıyor...oğlu adam okumuş okumuş şimdi gelip TV de şükret şükret diye diye parayı buldu yav arkadaşım neden başkası şu devlette üstteki şahısların ebesinin bile son model Mercedes'i varken senin milletin neden yürüyor neden sen her an her istediğini yaparken neden senin milletin yapamıyor gidip ortama huzursuzluk veren adamın karısına kızına göz diken elin suriyelisi ne Afgan'ına neden yardım ediyorsun milyonlar harcıyorsun gel kendi insanına milyonlar harca 3 -4 gün önce Suriyeli gençlere Antalya'da 5 yıldızlı otel de 5milyon TL kim parti düzenlenmiş ya olabilir mi böyle neden sen biz Türk gencine yatırım yapmıyorsun vallahi bıktım usandım LAN bak ben enazından gezebiliyorum yiyip içiyorum ama ekran kartım yok alamıyorum ulan 5000 TL maaşla bu adam ne yapsın ulan vicdansız şeref yoksunu yönetim sana saray yapıldı 500 milyon para gitti ulan Saray'ın olmasa ölür müsün LAN vallahi yeter.
 
Bana göre değiştiremeyeceğin şeylere şükür edilir, mesela dünyaya sakat olmadan gelmişsindir buna şükredebilirsin ya da yakışıklı/güzelsindir buna şükredebilirsin ama değiştirmesi mümkün olan şeylere şükretmemelisin bence aksine hep daha fazlasını istemelisin yoksa en kolayıdır zaten "nasıl olsa benim rızkımı Allah veriyor" demek. Elindekine şükreden demek elindekinden memnun demektir, elindekinden memnun demek daha fazlası için çaba sarfetmeyen demektir. Siz gerekli çıkarımları yaparsınız sayın arkadaşlar.
 
Taşı toprağı altın olan cennet gibi bir vatanımız var. Ülke de üretim yaptırılmıyor. Fabrikalarımız hep kapatıldı, satıldı. Çiftçiye gerekli yardım yapılmıyor. İçtiğimiz su, yediğimiz ekmek. A'dan Z'ye her şey dışarıdan geliyor. Dışarıya bağımlı hale getiriliyoruz. Paramız pul oldu. Bunları kasıtlı olarak yapıyorlar. Neden şükredelim?
 
Son düzenleme:
231.png


Ülke uçuşa geçiyor.
 

Geri
Yukarı