Bence vardır. Ben senin ölü anneni gö... desem sence çok abartı olmaz mı? Her şeyin bir sınırı vardır. Ölüler, milli değerler, dini değerler ve kişiye dokunacak ve hassas durumların mizahı yapılmamalıdır.
Bence vardır. Ben senin ölü anneni gö... desem sence çok abartı olmaz mı? Her şeyin bir sınırı vardır. Ölüler, milli değerler, dini değerler ve kişiye dokunacak ve hassas durumların mizahı yapılmamalıdır.
Bazı kişiye özel durumlar dışında evet yapılırMesela ben bazı şeylerin mizahını yapmam ve yapılırsa da rahatsız olurum, sizce her şeyin mizahı yapılır mı?
Yanlış kişiyi mi etiketlediniz? Bu konuya mesaj yazmadım çünkü.@388526 haklısınız hocam.
Yanlış kişiyi mi etiketlediniz? Bu konuya mesaj yazmadım çünkü.
Konuya baktım mesaj yazmamışım beynim AFK kaldı.Sizi konuya çekmek için yaptım, olmazsanız olmaz.
Siz veya başkası sevmiyor diye yapılmayacak değil ya. Yapılır.Yapılır ama kişiyi rencide etmek ve dini değerlere mizah hiç hoş değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.