Her şeyin mizahı yapılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok uç örnek verdiniz hocam. Karşıt görüş koyamadım, galiba haklısınız. Trajik olaylardan ziyade belli başlı komik kısımları olan konularla yapılabilir bence. Mesela dini olarak denizin yarılması gibi olaylardan bahsediyorum.

Bu mizah değil ki hocam. Bu bildiğiniz dalga geçmek.
Hocam başka bir versiyon düşünün, daha zekice tasarlanmış. Mesela oğlu ölen birine akşam yemeğine gidiyorsunuz ve diyorsunuz ki "Oğlunuz neden sofrada yok iştahı mı kesildi?".

Hocam başka bir versiyon düşünün, daha zekice tasarlanmış. Mesela oğlu ölen birine akşam yemeğine gidiyorsunuz ve diyorsunuz ki "oğlunuz neden sofrada yok iştahı mı kesildi?".

Hocam bu komik olurdu ya, ne yalan söyleyeyim. Mesela öyle bir ortamda olsam kendimi tutamazdım. Ki bunun benzerini lisede yaşamıştım. Sonradan gidip özür diledim tabii ama komikti yani.

Hocam bu komik olurdu ya, ne yalan söyleyeyim. Mesela öyle bir ortamda olsam kendimi tutamazdım. Ki bunun benzerini lisede yaşamıştım. Sonradan gidip özür diledim tabii ama komikti yani.
Hocam komik gelebilir ama etik değil. Eğer bir gün bütün dünyanın etik anlayışını yıkabilirseniz beni etiketleyin aynı şakaları beraber yapalım 😀

Her şeyin mizahı yapılmaz. Mesela vatanı uğruna ölen birine nasıl bir mizah yapılabilir? Yapılsa dahi o mizah değil, ahlaksızlık olur.

Hocam komik gelebilir ama etik değil. Eğer bir gün bütün dünyanın etik anlayışını yıkabilirseniz beni etiketleyin aynı şakaları beraber yapalım 😀

Bence şu an dünyanın etik anlayışı normal gibi. Ya da normali böyle öğrettiler bize.

Bence şu an dünyanın etik anlayışı normal gibi. Ya da normali böyle öğrettiler bize.
Hocam olması gereken yoktur olan vardır felsefesi gereği şu anda dünyanın etik anlayışını doğru buluyorum.

Her şeyin yeri ve zamanı vardır, mizahın da öyle. Ama her şeyin yapılmaz olduğunu düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı