Medreseler neden kapatıldı?Bu arada şöyle bir şeyde var, Atatürk'ün mason olmama ihtimalini düşünelim haydi. Gayrimüslimlerin giyim tarzını halkı Müslüman bir ülkeye çağdaşlık adı altında getirerek kılık kıyafette tesettürü, İslami giyimi yasaklayan ve medreseleri camileri kapattıran, asırlarca birçok mazlumun ve Müslümanların kalesi, başı olmuş bir imparatorluğun yıkılışından sonra halifeliği de çağdaşlık başlığı altında kaldırarak bugün katledilen belki de binlerce Müslüman insanın başsız kalmasını sağlayan birinin kaçıncı dereceden mason olup kimlere çalıştığını merak etmek pekte şaşılacak birşey değil doğrusu.
Ben sana demedim Youtube kanalı için demiştim üstüne neden alınıyorsun?Al işte. Benim karakterimle, fikirlerim hakkında hiçbir fikrin yok. Yazdıklarım hoşuna gitmedi ki bana böyle iğrenç şeyler yakıştırıyorsun. Ben cahil olmadığımı nerden biliyorum biliyor musun ? Çünkü bildiğimi kendime saklıyor, farkı fikirler alıyor ve fikri sunan insanların karakterine de bakıyorum.
Kendimden alıntı yapıyorum, şaka gibi.Ne desen boş bunlara... 12 satır yazı yazıp sildim şu an.
Açıkçası ben de sana ve senin gibi insanlara zorunluluktan bilgi vermiyorum. Sadece biraz düşünmeniz ve araştırmanız için yazıyorum. Ama çok az kişide işe yarıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.