Her Şeyin Sebebi Yine de O Adamdı(!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhabbet ederken karşıdaki insanın fikrini beğenmediysem senin gibi üslupsuz şeyler yakıştırmıyorum o insana.

Bu arada şöyle bir şeyde var, Atatürk'ün mason olmama ihtimalini düşünelim haydi. Gayrimüslimlerin giyim tarzını halkı Müslüman bir ülkeye çağdaşlık adı altında getirerek kılık kıyafette tesettürü, İslami giyimi yasaklayan ve medreseleri camileri kapattıran, asırlarca birçok mazlumun ve Müslümanların kalesi, başı olmuş bir imparatorluğun yıkılışından sonra halifeliği de çağdaşlık başlığı altında kaldırarak bugün katledilen belki de binlerce Müslüman insanın başsız kalmasını sağlayan birinin kaçıncı dereceden mason olup kimlere çalıştığını merak etmek pekte şaşılacak birşey değil doğrusu.
Medreseler neden kapatıldı?
Osmanlı neden yıkıldı?
Padişah neden İngiltereye kaçtı?
Rus çarı ve ailesine ne olduğunu araştır. Çok araştırmaktan söz ediyorsun.

Al işte. Benim karakterimle, fikirlerim hakkında hiçbir fikrin yok. Yazdıklarım hoşuna gitmedi ki bana böyle iğrenç şeyler yakıştırıyorsun. Ben cahil olmadığımı nerden biliyorum biliyor musun ? Çünkü bildiğimi kendime saklıyor, farkı fikirler alıyor ve fikri sunan insanların karakterine de bakıyorum.
Ben sana demedim Youtube kanalı için demiştim üstüne neden alınıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, konu yine, "Burası Müslüman ülkesidir" ya da "Burası İslam ülkesidir", "Mustafa Kemal camileri kapattırdı, ahır yaptırdı." ve "Müslümanları astı." saçmalığına geldi. Evet, kesinlikle kapattırdı. Evet, kesinlikle Müslümanları astı. En komik iddia da bu.

@Haluk20021233 Tarihçilik oynamayı bırakalım lütfen. Dayanıksız konuşup, iftira da atmayalım, lütfen. Tarih, bilim dalıdır. Tarihi, dinsel konuşma ve öğüt adı altında Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk düşmanlığı yapanlardan değil, tarihçilerden öğrenelim.

Şu iddialar için sayısız kitaplar yazılmış. Al birini, oku. Aynı sorulara takılıp, kalmışsınız.

İyi günler herkese.

slide_13.jpg

Tarihinizi bilin, ondan sonra konuşun!
Gelip burada boş ithamlar yapmak kolay tabi.
Sizin o sayıp sövdüğünüz Atatürk olmasa burada bu kadar rahat konuşamazdınız, bunu bilin!

Açıkçası ben de sana ve senin gibi insanlara zorunluluktan bilgi vermiyorum. Sadece biraz düşünmeniz ve araştırmanız için yazıyorum. Ama çok az kişide işe yarıyor.

Evet. Kafası çalışıp düşünebilen insanlar dogmalardan kurtulup bilim yapıyor. Sizin gibi binlerce yıllık kaynaklara takılıp kalmış insanlar ise temcit pilavı gibi her gün aynı şeyi sayıklıyor.

Madem daha akıllı olduğunuzu iddia ediyorsun, neden hep başarısız oluyorsunuz? Bak İsrailoğulları'na. Adamlar ne güzel çalışıyor, başarıyor, dünyada hüküm sürüyor. Siz ise ancak ağzından emziği alınmış bebeler gibi ağlıyorsunuz. Bu kafayla da ağlamaya devam edeceksiniz.

Tanım: Ailesinin zorla gönderdiği İmam Hatip'te önüne konulan samanları afiyetle yiyip bunların kendi düşüncesi olduğunu zanneden torlak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı