İşe yaramadı. Zaten çok bakmıyorum, sosyal medyanın bana zararı yok, bağımlı değilim.Sosyal medya ugulamaları kullanıyorsan kaldırmanı öneririm o zaman.
İşe yaramadı. Zaten çok bakmıyorum, sosyal medyanın bana zararı yok, bağımlı değilim.Sosyal medya ugulamaları kullanıyorsan kaldırmanı öneririm o zaman.
Sorun benim 17 yıldır yeniliyor olmam.Hocam kız yüzünden üzülmeyin, tek siz yaşamıyorsunuz. Ve hep yenilmek sözcüğü biraz abartı, yenile yenile yenmeyi öğrenir insan. İlk matematik sorusunu kim doğru yaptı bu zamana kadar veya 2.yi?
İki türlü de edemiyorum. Bir kere elde etmeyi geç. İletişim yoksunuyum. Hiçbir insanla doğru dürüst konuşamıyorum.
Sohbet başlatamıyorum.Önce onu çözmeye çalış, çoğu insanın hatası, sosyal yönü güçsüz eleman gidiyor spor yapıyor, tamam onun verdiği öz güven sosyal yöne katkı sağlar da önce normal fiziğinle denemen lazımdı bence. Bir de asla diye bir şey yok, sanki her kız inanılmaz sosyal hocam.
Sohbet başlatamıyorum.
4 Ay kalmış ve çalışmıyorum. Başaramayız.Sana bir tavsiye vereyim kiz islerini sal kiz isleri bos isler git YKS calis en kotu MSÜ kazan. Statu kazan ileride insanlar lisede sevgilin var mı ya da yakisikli misin diye bakmayacak. kizlar statuyu tercih eder.
4 ay kalmış ve çalışmıyorum. Başaramayız.
Saplık nereye kadar sürecek?Sen bilirsin. Tavsiye ben intiharı bile dusundum ama hayatta neyim demeyeceksin ne olacagim diyeceksin ve bir tavsiye daha kiz islerini sal.
Saplık nereye kadar sürecek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.