Her zaman mutsuzum

Nasıl oynasın? Ekonomi kötüyken düzgün bir bilgisayar nasıl alınsın?

Çok fazla güzel eski oyun var, maksat oyun oynanmak istensin ne bileyim Ray Tracing ile Cyberpunk oynamak şart değil. Mis gibi Skyrim var, Fallout 3 ve New Vegas var beğendiremiyoruz bazı kraliyet ailesi üyelerine.

Konu sahibini kast etmedim tabii ki, daha önce denk gelenler oldu onlara istinaden.

Derslerim kötülemeye başladı ve önünü alamıyorum, babam yok, ekonomi malum bu kadar şeyi kaldıramıyorum. Ya siz mutlu musunuz?
Hayatınız ne durumda?
Bende hiç iyi durumda değilim kardeşim benimde derslerim kötüye gidiyor ama umursamıyorum artık gitmek istiyorum bu ülkeden.

Derslerim kötülemeye başladı ve önünü alamıyorum, babam yok, ekonomi malum bu kadar şeyi kaldıramıyorum. Ya siz mutlu musunuz?
Hayatınız ne durumda?

Bir amaç edin yaşadığın veya içinde olduğun durumdan şikayet etme. Benim de babam yok ben doğduğumda beni istememiş. 5 yaşına kadar şiddet gördüm psikoloji mahvoldu sonra beni evlatlıktan reddetti. 7 yaşımda annem evlendi üvey babamdan şiddet gördüm. Daha bir sürü olay. Bende çok şikayet ettim ama hiçbir şeye yaramıyor. Alışacaksın zamanla pes etme yeter.

Çok fazla güzel eski oyun var, maksat oyun oynanmak istensin ne bileyim Ray Tracing ile Cyberpunk oynamak şart değil. Mis gibi Skyrim var, Fallout 3 ve New Vegas var beğendiremiyoruz bazı kraliyet ailesi üyelerine.

Konu sahibini kast etmedim tabii ki, daha önce denk gelenler oldu onlara istinaden.
Onlarıda oynayamıyorum ne yapacağım.Tüm dünyada ucuz eğlence diye geçen bilgisayar oyunları benim ülkemde neden pahalı.

Bazı kişilerin zevkleri farklı olabiliyor be hocam, şahsen benim aşırı bir oyun kataloğum yok ama işte herkesin kendi hayatı, mutlu edecek şeyleri eninde sonunda isterse bulur, biz ne dersek diyelim, kimisi oyun oynayarak kafa dağıtır kimisi hayatında neyi seviyorsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı