Herkes derdini anlatsın

Sirain

Decapat
Katılım
10 Nisan 2021
Mesajlar
317
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel İ5-3210M
8 GB Ram
GT-610M
İntel HD Graphics 4000
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenciyim boşuna bakma param yok :(
Bugün konu dışı bir konuşma açalım dedim. Herkes başlıca dertlerini anlatsın araya toxicler girmeden birbirimize anlatalım maksat içimizi dökmek olsun o zaman ilk kurşunu ben sıkıyorum.

Her şey ortaokul 6.sınıfta başladı. Hocalar her sene öğrencilere önümüzdeki senenin seçmelilerini seçmek için kağıt dağıtırlardı ben de o gün hastaydım gelememiştim. Mecburen seneye müdür yardımcısının yanında seçmek zorunda kaldım. Müdür önüme şu dersleri koydu beden, zeka oyunları, matematik, fen bilimleri, yazarlık bende beden sevmediğim için beden yazmadım fen bilimlerini de severim ama derste çok deney yapıldığı ve maddi durumumuzun çok ta iyi olmadığı zamanlar olduğu için fen seçmekten çekindim ve geriye kalan 3 dersi seçtim. Neyse seçmeliler başladı çarşamba günüdür dün gibi hatırlarım her çarşamba art arda 2 ders yaparlardı kalan günlere ise diğer seçmelileri 1 ders şekilde yaparlardı. Sınıfta 3 erkektik kalan herkes kızdı.

İlk dönem gayet güzeldi sakin geçiyordu. 2. dönem yazarlık hocası değişti yerine kendisini çok sevdiğim bir Türkçe hocası geldi. Hoca dedi ki çıkarın kağıt kalemleri ileride nerede olduğunuzu hayal edin ve yazın dedi neyse yazdık falan sınıfta bir kız vardı böyle ağır başlı işte nasıl deyim diğer kızlardan farklıydı tatlı, cana yakın, zeki bir kızdı ben ona başlarda bir şeyler hissetmiyordum sonuçta aşk dediğimiz şeyde bir anda olmuyor.

Hoca sırasıyla herkese okuttu kızda okudu işte ileride 3 çocuğum olsun ve işimde başarılı olayım dedi aynı şekilde bende bunun üzerine hoca benim adımla kızın adını bir arada okuyup şaka mı dersiniz ne dersiniz ya da hoca içinden sezdi mi dersiniz ne derseniz diyebilirsiniz. Neyse o dönem de öyle geçti şakalar falan bayağı sıcak bir ortamdı okulumuz 8.sınıfa geçtik sınav var çalışmamız lazım. Abi bana şunu demişti o sene çok iyi hatırlıyorum "oğlum sizin okulda sevgili işleri falan oluyordur kesin sen sakın öyle olma" dedi. Normalde son sene yani o seneden sonra başka okullara gideceğiz tam kıza açılacağım seneydi neyse abi nasihatidir dedik uyduk. Gine bir gün yanımda bir arkadaşım ben bir de benim 5. sınıftan beri tanıdığım bir çocuk vardı. Çocuk ilk okula geldiği günü hatırlıyorum bilişim dersindeydik klasiktir hani sınıfa biri geldiğinde hocanın sevdiği öğrenciler arasından birinin yanına oturtur çocuğu da hoca benim yanıma oturttu. Neyse tanıştık falan yeri geldi aynı yemeği bölüştük yeri geldi aynı bilgisayarı paylaştık hatta okula geldiği ilk gün hoca demişti ki "oğlum çocuğa yardım et eksik kalmasın derslerden diye" çocuğa bilgisayar kullanmasını bile öğrettim yeri geldi derslerde yardım ettim. 8. sınıfa geri dönelim arkadaşlar toplandık muhabbet ediyoruz gülüyoruz falan muhabbet konuda açılınca çocuk dedi ki ya ben bu kızdan hoşlanıyorum dedi.

Tabii benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bir sinirlendim başlarda dedim nasıl olur ya eve gitti evde de kimse yoktu hatırlıyorum yastıkları falan tekmeledim ağladım falan dedim karış miyim nasıl olsa sevmişler birbirlerini hem de arkadaşız aramın bozulmasını da istemem. Sonra 2. döneme geçtik okulda bir dedikodu yayıldı bunların ayrıldığı hakkında falan benim için tam fırsatlık andı ama içimden dedim ya yalansa çünkü böyle bir olay yaşanmıştı hatırlıyorum biri içinde ayrıldılar demişlerdi ama aslında ayrılmamışlardı. Ben de karışmak istemedim yine hem abimin de sözü vardı. Sınıf bitti 8.sınfıın yazı artık arkadaşlarımla da ayrılıyorum o yüzden bir Instagram hesabı açtım telefonum yok zaten bari arkadaşlarımla bir yerden konuşabileyim.

Sıcak bir yaz günü işte bir rüya gördüm böyle şato gibi bir yerdi bir koridor var avlu gibi bir yere çıkıyor avludan da koca bir merdiven var merdivende balkona çıkıyor. Avluya doğru yürüdüm avluda böyle oturaklar var tahtadan avluya girdiğim an bir ağlama sesi yankılandı banklardan birinde bahsettiğim kız oturuyordu yanına doğru yaklaştıkça hem ağlama sesi artıyordu en sonunda yanına yaklaştım elinde bir fotoğraf vardı yanına yaklaştım elimi uzattım. Bir anda ayağa kalktı fotoğrafı yere attı ve ben hala onu seviyorum diye bağırdı koşarak merdivenlerden çıktı. Orada da uyandım birkaç gün rüyanın etkisinden çıkamadım. Ailemde sabah tüm gece sayıkladığımı söylediler ağlama diye sayıklıyormuşum sürekli, o günden beri artık düşünmüyorum kızı ama içten içe hala onu seviyorum ama bir gün belki yine onunla karşılaşırsakta istemiyorum artık çünkü her gece rüyalarıma giriyor düşündükçe. Sizin de varsa bu tarz dertleriniz yazarsanız sevinirim 😟
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Derdim bu konuda anlattığım gibi.
 
Tamamlamak istediğim Ahmet Kaya, Sezen Aksu, Zeki Müren, Müslüm Gürses, Cengiz Kurtoğlu ve Orhan Gencebay kasetlerinin pahalı olması.

Ek olarak almak istediğim Pioneer'ların çok pahalı olması. Elimde KEH-M8500RDS var ama EQ6500 ve CDX-M serisi CD Changer almak istiyorum ama çok pahalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı