Herkes dertlerini yazsın

Hayır oğlum bak, kızı kapıverirler elinden. Dünya tozpembe değil, anla şunu. Safsın la sen, ammmman neyse onu da sen düşün. Dadın mıyım ben senin? Sadece naçizane şunu söyleyeyim, boş esprilerinden yapma.
Kapsinlar yahu, gozum yok kimsede. Sevgili olma gibi bir gayem de yok zaten.

Tamam 🆎, bos esprilerimden yapmam. 🥲

Benim ezberim de çok iyidir, 80 biyoloji sorusuna 3 kere baktım. Sınavı 2 dakikada bitirip çıktım. Balık ye. 😀
Bu normal zaten, sorulari gorunce hatirlarsin.

Su halimle hicbir sey yiyemiyorum acikcasi. :D

Kapsinlar yahu, gozum yok kimsede. Sevgili olma gibi bir gayem de yok zaten.

Tamam 🆎, bos esprilerimden yapmam. 🥲
1616236445828.png

Neyse, fazla boş yapmayacağım.
Bu normal zaten, sorulari gorunce hatirlarsin.
O kadar kolay değil maalesef.
Su halimle hicbir sey yiyemiyorum acikcasi. :D
H-hiçbir şey mi? 😉

Arkadaşım yok, bilgisayarım leş, vücudumda genetik sıkıntılar var, anne-babam ayrı, babam kafası estiği zaman beni ve annemi tehdit ediyor, psikolojim gitgide bozuluyor ve nasıl düzelteceğimi bilmiyorum (kendi kendine konuşma, kendini sürekli "bir şey" yapıyormuş gibi sayma ve ona göre davranma".

İkinci sınavda ilk dönem ünitelerinden soru sormam diyen bütün hocalarım en az 3 üniteden sorumlu olduğumuzu söylediler. Bunu söylediklerinde 2 hafta vardı.

Mezun olmama 2,5 yil var. Ondan bahsetmiyordum. Sevgili olduk diyelim, en fazla 1 yil sonra ayrilacagiz. Olay bu.

Yakin arkadas olarak takilmak iyi bayagi.
Bak işte, Atatürk müsün oğlum sen geleceği görüyorsun? 😀 Belki güzel bir ilişkin olacak, kızı tanımıyorsun bile belki daha.
Yakin arkadas olarak takilmak iyi bayagi.
E tabi iyi, benim hiç yakın kız arkadaşım yok ama arkadaşlarımın var. Büyük artı getiriyor. Bir kere olaylara farklı bir açıdan bakmayı öğreniyorsun.
2 gune kalmaz iyilesirim. 😳
İnşallah, korona falan değilsin dimi? İyileşirsin ya, bünyen sağlamdır senin. 😄

Technopat Haberler

Geri
Yukarı