Herkes dertlerini yazsın

Sevdiğim kızı üzdüm, sonra olgunlaştım sonra o çocuk kaldı ben yetişkinler gibi saçma sapan konulardan konuşmaya başladım. Şu anda da gurur denilen canavardan dolayı ve arkadaşlarım dalga geçer diye özür dileyemiyorum. Tabii daha büyük dertler var ama olsun. Her sabah okula heyecanlı heyecanlı gidiyorum. Sanki ölecekmişim gibi geliyor. Kalp rahatsızlığım var ve bu heyecan canımı yakıyor. Ama ne eskisi kadar samimi olabiliyoruz ne de konuşabiliyorum. Geceleri uyuyamıyorum mesela. Geçenlerde dedemi kaybettim. Ondan önce gayet gamsız bir insandım. Duygusuz tipler olur ya hani. İlk defa bu kadar üzüldüğümü hatırlıyorum. Sanki 2 ömür geçse anca kendimi toparlayabilecekmişim gibi geliyor. Başka birisi daha ölürse hayat bitecek böyle ekrana "Game Over" yazısı gelecekmiş gibi. Belki de bu yüzden bu kadar heyecanlanıyorum kızı göreceğim diye. Çünkü geçen sene bu kadar değildi. Sanki ben bir zürafayım ve tutunacak bir dal arıyorum fakat dala tutunamıyorum. Dün rüyamda o dalı gördüm. Gayet iyiydi aramız. Uyanınca çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Daha hala yerimden kalkmadım.

Sevdiğim kızı üzdüm, sonra olgunlaştım sonra o çocuk kaldı ben yetişkinler gibi saçma sapan konulardan konuşmaya başladım. Şu anda da gurur denilen canavardan dolayı ve arkadaşlarım dalga geçer diye özür dileyemiyorum. Tabii daha büyük dertler var ama olsun. Her sabah okula heyecanlı heyecanlı gidiyorum. Sanki ölecekmişim gibi geliyor. Kalp rahatsızlığım var ve bu heyecan canımı yakıyor. Ama ne eskisi kadar samimi olabiliyoruz ne de konuşabiliyorum. Geceleri uyuyamıyorum mesela. Geçenlerde dedemi kaybettim. Ondan önce gayet gamsız bir insandım. Duygusuz tipler olur ya hani. İlk defa bu kadar üzüldüğümü hatırlıyorum. Sanki 2 ömür geçse anca kendimi toparlayabilecekmişim gibi geliyor. Başka birisi daha ölürse hayat bitecek böyle ekrana "Game Over" yazısı gelecekmiş gibi. Belki de bu yüzden bu kadar heyecanlanıyorum kızı göreceğim diye. Çünkü geçen sene bu kadar değildi. Sanki ben bir zürafayım ve tutunacak bir dal arıyorum fakat dala tutunamıyorum.
Hocam özür dilemek çok güzel bir davranıştır. Boş verin arkadaşlarınız cahil olduklarından özür dilemenin nasıl bir erdemlik, insanlık olduğunu bilmiyorlar. Affedersiniz odun kafalı arkadaşlardan uzak durun. Siz başkaları şöyle söyler, böyle söyler diye yaşantınızı değiştirmek zorunda değilsiniz. Siz siz olduğunuz için yaşamalısınız. Sizin hayatınız başkalarını alakadar etmez.

Hocam özür dilemek çok güzel bir davranıştır. Boş verin arkadaşlarınız cahil olduklarından özür dilemenin nasıl bir erdemlik, insanlık olduğunu bilmiyorlar. Affedersiniz odun kafalı arkadaşlardan uzak durun. Siz başkaları şöyle söyler, böyle söyler diye yaşantınızı değiştirmek zorunda değilsiniz. Siz siz olduğunuz için yaşamalısınız. Sizin hayatınız başkalarını alakadar etmez.

Hocam belki ilk özür olsaydı olurdu ama siz bilirsiniz yine.

Kızın deneyimsiz olduğunu bile biliyorsun, ama etrafını iyi görüyorsun ha?
Iyi de, bu ikisi uyusuyor kanka. :D

Ne sansi? Kanka senin dinlenmeye ihtiyacin var, cok yanlis anliyorsun beni. Normalde de yanlis anlardin ama bu biraz fazla. :D

Yakın kız arkadaş da bir yere kadar kanka, benim diğer arkadaşlardan biliyorum. Yakın bir arkadaşım bahsediyor bana kız hakkında, uff taş gibi falan ne güzel kız keşke sevgilim olsa falan fistan. Kızla sohbet ederken aşırı sakin, dinci dayılar gibi oluyor vallahi.😂
Birkac kere yakin kiz arkadasim oldu acikcasi, ben de arkadaslarin gibi dusunuyordum. :D Yine de guzel bir sey bence.

Grip falansındır, kuruyemiş ye. Bol su iç, c vitamini al.😃
Sag ol kankam. 😍

Iyi de, bu ikisi uyusuyor kanka. :D
👍.
Ne sansi? Kanka senin dinlenmeye ihtiyacin var, cok yanlis anliyorsun beni. Normalde de yanlis anlardin ama bu biraz fazla. :D
Yahu kanka, sen demedin mi konunu başında işte kız sayesinde hoca notumu yükseltti falan diye, bunu yapıyorsa, hele bir çıkar gütmeden yapıyorsa, belki senden hoşlanıyordur. Ama sen katısın diye söylemiyordur. Ya da ben çok mu uçtum? 🤣
Birkac kere yakin kiz arkadasim oldu acikcasi, ben de arkadaslarin gibi dusunuyordum. :D Yine de guzel bir sey bence.
Tabii, ben daha öyle bir deneyim yaşamadım. Olabilir.
Eyvallah, sevdiğim insanlara her zaman samimiyimdir.😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı