Herkes korku hikayesi anlatsın

  • Konuyu başlatan ddr1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 88
  • Görüntüleme 6B
Lütfen saygı çerçevesinde konuşalım. Ben asla size hakaret etmedim. Sizin konunuzu da batırmadım. Korsana bu forumda destek verilmediğini yazdım, ki zaten diğer arkadaşlar size cevabınızı verdi, beni umursayan sizsiniz. Aynı zamanda yoruma gelen gülücüklere bakaraktan insanların sevdiğini söyleyebilirim, konu sahibi de rahatsız olmamışa benziyor. Sırf sizin istemediğiniz bir şeyi yaptım diye beni böyle hedef almanız biraz kırıcı. Kaldı ki bunun gibi daha bir çok esprili yazı yazan var. Onlara da aynı cevabı vermeniz gerekmiyor mu?
Evet cevap bekliyorum.
 
Korku hikayesi olmasa da bu da bir şey. Köydeyken herkes evlerine çekilmişti ve bende korka korka karanlıkta dayımlara gidiyordum çünkü annem orada misafirdi, gittim ve canım sıkıldı tekrar belki birini bulurum oyun oynarım diye dışarı çıkayım derken yangın çıktığını gördüm ve önünde biri vardı ve etrafında dönüp banal eliyle gel gel işareti yapıyordu işin tuhaf tarafı o artık neyse elini görebiliyordum gölgedeydi ve ben elini görebiliyordum.
 
Boş konuşma benim forumumuda batırmıştın zaten. Başkalarınınkini batırma bari.

Hocam onun verdiği tepki biraz garip ama sizin konunuzdaki fikri tamamiyle doğru. Korsan oyunu övmesini beklemiyordunuz herhalde. Sizin konunuz yanlıştı zaten. Korsan satın almak doğru bir davranış değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı