Herkes sınıftan gitmemi söylüyor

Arkam yok sıkıntı orada iste hocam hiç arkadaşım yok( en fazla babam amcam o kadar baska kimse yok yani)

Spora başlayabilirsin bende asosyaldim hiç kimseyle tanışmazdım bile ama okul başlamadan 1 hafta önce 6 aylık spora yazıldım okul başlayınca bile böyle devam etti başta sıkıntı oldu çünkü çok ağrıyordu ilk defa başladığım için ama sonra çok rahatladım zaten sağlıklı olduğunu hissettiğin için ekstra bir öz güven geliyor arkadaş edinerek de hızlıca özgüvensizlik kalmadı şimdi bir arkadaş grubum var onun hariç (8 kişiyiz) sınıftaki ( 40 kişilik sınıf) hiç kimseyle yakın konuşmuyoruz WhatsApp'ta hep kızlarla kavga ettim (sınıfın yarısından fazlası kız zaten) hepsinin ayrı ayrı kini var bir de aramızın iyi oldukları ama yine de konuşmadıklarım var yani böyle devam ediyorum ben yakındada büyük bir kavgada çıkaracağım kesin birkaç kız tepemin tasını attırmaya çalışıyor ama direniceğim kısacası bir özgüvenin olsun bir hobiye başla bir şeyler yap.

Bunlar tam aradığım tip bunlar sağlam dayak yemeden böyle davranmaya devam eder kendim yaşadım Anadolu lisesindeyken sınıfın kızları erkekleri beni dışlıyordu sebebi ise sessiz olmam sınıfın %90'ı sorunluydu kimseyle konuşmak istemiyordum yani sorunludan kastım sürekli TikTok akımları yapmaları erkekler dahil ergen ergen konuşmalar yani görseniz engelli dersiniz her neyse en sonunda 10 kişi falan kızlı erkekli yanıma geldiler sen kimsin falan niye bu kadar sessizsin senin gibileri burada sevilmez falan derken +9 badboy bir bebe geldi ters ters konuştu kızların yanında hava atmak için :D sonra elini kafama attı kedi sever gibi beni tanıyor musun dedi hayır zorunda mıyım dedim evet dedi dayılandı kısaca ya beni salın uğraşmayın dedim sen kimsin derken ayağa kalktım elini.... :D sonrası müdür yardımcısında bitti tutanak yiyorduk ben yemedim müdür anlayışlı çıktı beni saldı sadece bu gibi durumlarda bana gel dedi tamam dedim çıktım bebe sınıfa geldi kafasını sıraya koydu yattı bidahada sesi çıkmadı dayak bazen çözüm olabiliyor. En son duyduğuma göre arkadaş sınıfa rezil olduktan sonra açığa geçmiş.

Emir maksimum ne olabilir ki? Bence hayattan bu kadar korkmana gerek yok. Okullar demokrasiyle değil yasalarla yönetilir imza toplamaları bir işe yaramaz .

Aileni yanına al beni tehdit ediyorlar deyip idareye çıkın. Sorunun çözülmemesi halinde ise şikayetçi olacağınızı söylesin ailen. Küçük bir olay gibi gözükebilir ama 3 5 serseri yüzüne neden huzursun olasın? Üzerine gitmezseniz son bulmaz bu olaylar. Belki sizin sayenize başka kişiler de sorunlardan kurtulmuş olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı