phan metal
Centipat
Bu attığın resim, kapüşon resmi.
Son zamanlarda herkes alta fotoğrafını koyacağım tarzda hırkalar yelekler giymeye başladı ve sanırım artist olduklarını filan zannediyorlar. Ben görünce Allah affetsin çok utandım diyorum kendi içimde. Bizim zamanımızda en azından deri ceketler filan trendi bir kabadayılık akımı vardı en azından bunun tanımını bile koyamadım.
Eki Görüntüle 1565139
Okulda herkes bunu giyiyor artık bu lanet şeyi görmekten bıktım usandım. Ben bunu giymedim ancak GTA 5 oynarken Franklin'e giydirdimSon zamanlarda herkes alta fotoğrafını koyacağım tarzda hırkalar yelekler giymeye başladı ve sanırım artist olduklarını filan zannediyorlar. Ben görünce Allah affetsin çok utandım diyorum kendi içimde. Bizim zamanımızda en azından deri ceketler filan trendi bir kabadayılık akımı vardı en azından bunun tanımını bile koyamadım.
Eki Görüntüle 1565139
Herkese de yakışmıyor bu aradaSon zamanlarda herkes alta fotoğrafını koyacağım tarzda hırkalar yelekler giymeye başladı ve sanırım artist olduklarını filan zannediyorlar. Ben görünce Allah affetsin çok utandım diyorum kendi içimde. Bizim zamanımızda en azından deri ceketler filan trendi bir kabadayılık akımı vardı en azından bunun tanımını bile koyamadım.
Eki Görüntüle 1565139
Ben katılmıyorum hocam. İnsanlar istediğini giysin. Bir şeyin tanımını koymaya gerek yok zaten. Şimdi mesela bir hırkayı 10k kişi popüler diye giyiyorsa 1 kişi gözüne güzel gözüktü diye giyiyorsa o 1 kişiye yazık. Adam giymek istiyor ve giyiyor çok garip şeylere takılıyorsunuz harbiden. Bana gram koymaz isterse 10 milyon kişi giysin. Umurumda değil. Size de takmamayı tavsiye ederim. Başkası için düşündüğünüz her saniye vakit kaybıdır.Son zamanlarda herkes alta fotoğrafını koyacağım tarzda hırkalar yelekler giymeye başladı ve sanırım artist olduklarını filan zannediyorlar. Ben görünce Allah affetsin çok utandım diyorum kendi içimde. Bizim zamanımızda en azından deri ceketler filan trendi bir kabadayılık akımı vardı en azından bunun tanımını bile koyamadım.
Eki Görüntüle 1565139
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.