Herkesten uzaklaşmak istiyorum

starkia

Picopat
Katılım
18 Haziran 2020
Mesajlar
521
Çözümler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hayatımda o kadar gereksiz arkadaşım var ki hepsinden sıkıldım. Dostlarımın birkaçından da soğudum. Kız arkadaşımdan da ayrılmak istiyorum. Birkaç aydır içimde böyle bir düşünce vardı. Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmak gerek?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatımda o kadar gereksiz arkadaşım var ki hepsinden sıkıldım. Dostlarımın birkaçından da soğudum. Kız arkadaşımdan da ayrılmak istiyorum. Birkaç aydır içimde böyle bir düşünce vardı. Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmak gerek?
Bence bir tatile çıkma zamanınız gelmiş öyle derken hepsini her yerden engelleyerek sadece ailen ile vakit geçir mutlu olmaya bak.Onlara mesaj at 1 hafta boyunca yokum diyerek.Kardeşin varsa kardeşinle eğlenmeye çalış.Kısaca herkese engel aile içi mutluluğa evet.
 
Mesela intihar edebilirsin?
Arkadaşım, adam burada iç bir sorunundan bahsetmiş ve sen neden kötü yola sürüklemeye çalışıyorsun?
Gerçekten çok ayıp bir davranış.
Öncelikle @starkia arkadaşım, benim de böyle şeyler başıma geldi fakat bir süre yalnız kal.
Kafan neye eserse onu yap (Tabii ki aile evindeysen evin kurallarını aşmayacak şekilde)
Birkaç gün böyle devam ettikten sonra anlayacaksın ki yalnızlık o kadar da müthiş bir şey değil.
 
Biraz düşününce hayatındaki çoğu insanın sana ders verme açısından değerli olduğunu anlarsın. Bazen biraz uzaklaşmak isteyebilirsin onlardan. Böyle durumlarda mesela köye git, tatile git ne bileyim bir şekilde uzaklaş. Zaten yalnız kalmaktan sıkılacaksın. Kız arkadaşından da ayrılma. Tabii sevmiyorsan başka. O zaman söyle, sevmiyorum de. Eğer seviyorsan bunu demeye dilin varmaz zaten ona zarar vermediğin sürece. En iyisi biraz telefonunu kapat. Biraz mayo giy, denize gir. Biraz kafanı boşalt. Biraz uzan... zaten bunları yaparken düşündüğünde hayatındaki en gereksiz şeyin bile değerini anlarsın.
 
Hayatınızda ne olursa olsun günlük, haftalık olarak yaptınız rutin bir şey varsa onu değiştirin farklı şeyler deneyin. Hayatta alışılmışın dışına çıkmanız gereken bir zamandasınız. İntihar, kullanmıyorsanız ve başlama gibi bir fikriniz varsa sigara ve alkolden kesinlikle uzak durun. Bunlar sizi bulunduğunuz durumdan çıkarmaz daha çok çeker. Ruhunuza iyi gelecek şeyleri araştırıp onları yapın. Kendinize, vücudunuza, ruhunuza iyi bakın. Bu hayat sizin oyunun kolu sizin elinizde ne istiyorsanız imkanlar dahilinde onları yapın.
 

Geri
Yukarı