Hesabım çalındı

Arkadaşlar, ben biraz acemiyim ve yaklaşık 2 gün önce dolandırıldım.

Ben hesabı geri aldım ve dün yine çaldırdım. Anlamıyorum nasıl çalıyorlar. Ticket attım, daha önce ilk mail bende olduğu için hesabı almıştım. Şimdi de alır mıyım?

Hangi oyun hesabı oldugu bize vahiy ile gelecek sanırım?

Ben hesabı geri aldım ve dün yine çaldırdım. Anlamıyorum nasıl çalıyorlar. Ticket attım, daha önce ilk mail bende olduğu için hesabı almıştım. Şimdi de alır mıyım?
Beyin gücü ile mi bulacağız hocam biz ne oyunu olduğunu? 2 faktörlü doğrulama ekle hesabına.

1622014577247.png

Muhtemelen Valorant hesabı. Eğer Valorant hesabı ise attığınız ticket'a çalan kişinin hala hesabı geri alabildiğini, maili size geçirene kadar hesabı dondurmalarını ve tüm oturumları kapatmalarını yazın. Eğer çalan kişi Hesap Yönetim sayfasından oturumu kapatmadıysa geri alabiliyor.

Valorant hesabı ise bahsettiği, Facebook'ta hesap satış grupları var. Oradan bir alıcı bulmuştur, alıcı da fake moderatör/aracıya yönlendirmiştir. Acemi olduğu için bağlantı linkinden kontrol etmemiştir. Hesabı fake aracıya kaptırmış diye düşünüyorum.
hocam 4 yıl önceki yazdığım saçma konuyu şimdi okuyup güldüm
gerçektende tamamen sizin dediğiniz gibi oldu tam olarak giden gitti yapcak bişey yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı