Steam Hesabım CS2 beta linki ile çalındı

Nasıl kanıyorsunuz hocam bu tarz işlere gelecekse gelir main menude gozukur hadi gelmedi diyelim 2 ay sonra zaten gelecek guncelleme bende bu tarz seylerde sabırsızım ama beklemekten başka bir şey gelmiyor elden.
 
Kahkaha emojisi atanlar bende sizin gibiydim. İnşallah başınıza gelmez. Beddua etmiyorum.

Koskoca Valve'nin DM aracılığı ile beta testine alacağını düşündüğüne mi üzüleyim yoksa hesabının gittiğine mi?

Dostum kendimizi bir cacık sandık belamızı bulduk.

Arkadaşlar gerekli evraklarla başvurdum iki saat içerisinde hesabı Steam geri verdi.😉
 
Son düzenleme:
Steam üzerinde ekli banka hesap kartınız veya kredi kartınız varsa kartların harcama geçmişine bakmanızda fayda var. Genelde banka kartlarını boşaltıyorlar anında. Eğer kartınız ekliyse kartı internet alışverişine kapatın .
 
Steam üzerinde ekli banka hesap kartınız veya kredi kartınız varsa kartların harcama geçmişine bakmanızda fayda var. Genelde banka kartlarını boşaltıyorlar anında. Eğer kartınız ekliyse kartı internet alışverişine kapatın.

Kayıtlı kartım yoktu ama CS'ye grip hile kullandıysa VAC ban yolda demektir. Ona kafam takıldı. Envanterde malzemelerde var.
 
Arkadaşlar bugün Steam'de ekli yabancı bir kullanıcıdan CS Source 2 beta deneyin diye mesaj geldi. Ben de o heyecanla resimde görülen (beta erişimi alın)sekmesine tıkladım. Steam'e giriş istedi ve ben de telefonla kodu tarattım. Bir anda mesajlar mailler yağmaya başladı ve hesap gitti. Steam'e başvurdum. Sonucu bekliyorum. Benim gibi olmayın diye buraya yazıyorum. Millete kızardım ama düşmez kalkmaz bir Allah.

Son olarak bilgisayarıma keylogger vs bir şey bulaşmış mıdır? Moralim çok bozuldu.
Phishing kurbanı olmuşsun dostum geçmiş olsun. Gelen linklere hiç bir zaman tıklayıp veri girmeyin. Steam de normal web tarayıcısından oturum açın. Linke tıkladığınızda gerçek bir bağlantıysa session zaten açık olduğundan giriş istemeyecektir. Eğer hali hazırda oturumunuz açık bir bilgisayarda bilgi istiyorsa fake sayfadır.
 
Kaspersky ile test yap ama virüs yoktur geçmiş olsun.

Phishing kurbanı olmuşsun dostum geçmiş olsun. Gelen linklere hiçbir zaman tıklayıp veri girmeyin. Steam de normal web tarayıcısından oturum açın. Linke tıkladığınızda gerçek bir bağlantıysa session zaten açık olduğundan giriş istemeyecektir. Eğer halihazırda oturumunuz açık bir bilgisayarda bilgi istiyorsa fake sayfadır.

Bilgisayarda veya telefonda virus var mıdır? Adam öyle bir yapmış ki Steam uygulama girişinin aynısı malwerabytes ile tarattım bir şey çıkmadı.
 

Geri
Yukarı