Steam Hesabım CS2 beta linki ile çalındı

Hesabı bir şekilde geri alabilirsin ama cüzdan da para varsa veya takasa açık ya da satılabilir skinleriniz varsa onlar gitmiştir şimdiden.
 
Arkadaşlar bugün Steam'de ekli yabancı bir kullanıcıdan CS Source 2 beta deneyin diye mesaj geldi. Ben de o heyecanla resimde görülen (beta erişimi alın)sekmesine tıkladım. Steam'e giriş istedi ve ben de telefonla kodu tarattım. Bir anda mesajlar mailler yağmaya başladı ve hesap gitti. Steam'e başvurdum. Sonucu bekliyorum. Benim gibi olmayın diye buraya yazıyorum. Millete kızardım ama düşmez kalkmaz bir Allah.

Son olarak bilgisayarıma keylogger vs bir şey bulaşmış mıdır? Moralim çok bozuldu.
Hocam hesabı aldığınızda skinleri satmamışsa başka hesabı aktarın.
 
Yıl 2023 arkadaşlar ya bu kaçıncı konu. Forumun çoğu internet nesli. Yaşlı yaşlı insanlar dolandırılıyor da sizin elinizin altında koca bir dünya var. Şunun dolandırma olduğunu öğrenmeniz 10 saniye sürmezdi.
 
Yıl 2023 arkadaşlar ya bu kaçıncı konu. Forumun çoğu internet nesli. Yaşlı yaşlı insanlar dolandırılıyor da sizin elinizin altında koca bir dünya var. Şunun dolandırma olduğunu öğrenmeniz 10 saniye sürmezdi.

Hocam adam öyle bir yapmış ki normal Steam'e giriş yapıyorum sandın kare kod okutma bile yapmış herif. Steam uygulamasının aynısı. Beşer şaşar demişler bunu yaşla alakası yok.
 
Bende YouTube'da Valve isimli sahte birhea vardı ve video canlı, video da " Counter-Strike 2 beta da QR kodu okutarak girebilirsiniz " diyordu tabii yalan neyse girdim şifre hesap adı istedi bende saf olduğum için girdim o sitede sahte bir steamdi 1-2 saat geçti hesabımın şifresini, mail, numarası hepsi değiştirildi ben Steam destekten hesap kurtarmayı denemdim sen o hesapta bir kredi kartı ile ödeme yaptıysan hesabı geri alma şansın var sana hesapta ilk girdiğin mail, numara soruyor sonra kredi kartının son 4 hanesine ve kredi kartının sahibin ismini söylüyor ve altada nasıl çalındığını açıklıyorsun bir de sana şifren falan sıfırlan demesi içinde farklı bir mail girmen gerekiyor.
 
Geçmiş olsun hesabı almışsınız en azından. Skinler ve cüzdan bakiyeniz hala duruyor mu?

Evet duruyor. Halen şaşkınım.
Steam'e şöyle başvurdum; alışveriş bilgileri, kart bilgileri, gelen mailler ne kanıt bulduysam attım. Steam hemen geri dönüş yaptı. Geri dönüşte şöyle diyordu;
"Hesabınızın tehlikeye düştüğü görülüyor size şifre sıfırlamanız için mailinize gerekli bilgiler gönderildi."
Steam'den başka yerlerde "hesap güvenliğinden sen sorumlusun "deyip kestirip atanlar var.
Steam böyle değil bunu da anlamış olduk. Teşekkürler Steam emeklerimiz buhar olup uçmadı...
 

Geri
Yukarı