Hesap satın alırken dolandırıldım

1665949948408.png

Yasak ama sonuçta dolandırıldım.
Hocam yasa dışı bir şey yaparken , yasa dışı bir olay yaşadın bence git şikayet et
onun da başı yansın ama sana da dokunur ucu

bak üsteki arkadaş atmış maddeleri istersen desteğe yaz adama da yararı olmasın hesabın eğer cidden öyle bir hesap var ise

Yasak ama sonuçta dolandırıldım.
Yasak olan bir şeyi yaparken dolandırılmanız sizi haklı kılmaz. Hatta Supercell yasak olan bir şey yaptığınızı öğrenirse size dava bile açabilir. Bu kurallar boşa konulmadığı gibi sizde oyunu oynamadan önce boşa kabul ettim seçeneğine tıklamıyorsunuz. Yani kısacası yanlış bir şey yaptığınız için dolandırılsanız bile bir sonuç almanız çok düşük bir ihtimal. Hele ki oyun kültürü gelişmemiş bir ülkede sonuç almanız daha bile zor.

Konuya yazanlar garip gerçekten. Oyunların koyduğu kuralların yasalar üzerinde etkisi yoktur. Hesap satışı tespit edilirse oyun şirketinin uygulayabileceği en fazla yaptırım da hesabı kilitlemektir. Bu durumda satıcı sorumlu tutulmaz. Alıcı hesabım başına gelebileceklerin bilincinde alırsa ve hesap kilitlenirse bu dolandırma kapsamına girmez. Ama parayı verdiğin halde hesabı sana vermediyse bu durum sebepsiz zenginleşme suçu oluşur ve hukukta cezası vardır. Mal/hizmet karşılığı para verilmiş ve karşılık alınmamış. Dava edilebilir

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı