Rehber Hesap satın alma

Makaleler
2
Yer
5391AA Netherlands
Daha fazla  
Meslek
ben mezun oldum la
Herkese merhaba. Forumumuzun 16 yaşındaki hesapçısı geldi :D. Bir de hesap satma rehberi yapacağım söyleyeyim şimdiden. Madde madde gideceğim.

1 - Hesap satın almak yüksek derece risk içerir.
Hesap satın almak için gözden çıkardığınız para kaybetmekten korkmayacağınız para olmalı. Özellikle alacağınız hesap Steam veya Riot hesabı ise hesabın eski sahibi rahat bir şekilde 15dk uğraş ile hesabı sizden geri alabilir.

2 - Hesap satın alırken teklifin mantıklı olmasına özen gösterin.
Teklif eğer çok iyi ise işte net bir şekilde sorun vardır. Bir teklif çok kötü ise zaten almanın bir mantığı yoktur.

3 - Satış konuşmalarının site üzerinden olmasına dikkat edin.
Eğer satıcı sizi başka bir platforma (Discord, WhatsApp) çekmeye çalışıyor ise kullanıcıyı rapor edip engelleyin.

4 - Eğer toplu alım yapacaksanız test yapın.
Toplu alımlarda verilen para büyüdüğü için daha dikkatli olunması gerekir. İlk olarak 1 adet istediğiniz ürünü alın ve beklemeye başlayın. Ürünün kalitesine geliş süresine inciğine cıncığına dikkatlice bakın. Eğer kriterlerinizi karşılıyor ise 2 gün sonra toplu alım yapabilirsiniz.

5 - Satın alım yaparken ürünü kullanırken ve test ederken mutlaka video kaydına alın.
Eğer dolandırılırsanız kanıta ihtiyacınız olacak değil mi?

6 - Ürün garantisi sorgulayın.
Ben şahsen hesapları çalıp satmadığımdan veya insanları dolandırmadığımdan her ürünüme güvenim tamdır ve hepsine garantimi koyarım. Ürün garantili değil ise sorun çıktığında sorumluluk kabul eden kimse olmayacaktır. Garantisi olmayan ürünü almanızı tavsiye etmem.

7 - Siteler ilan açıklamalarını sözleşme olarak görür.
İlan açıklamaları garanti vb. bilgiler belirtiyor ise site bunları satıcı ile müşteri arasında bir sözleşme olarak kabul eder. Açıklamalara dikkat!

8 - Önerebileceğim siteler:
İtemsatış, GameSatış, Kabasakal.

9 - Satıcının kimlik bilgileri ve mağaza onayı olmasına kesinlikle önem verin.

Rehberi yazmadan önce kafamda oluşturduğum konular çok daha ayrıntılıydı ama sanki bütün fikirler bir anda kafamdan uçtu. Bu arada ben hesap satışına 2016 yılında Critical Ops ile başladım. Zirve noktam PUBG Mobile ve Fortnite hesapları oldu. Şu an aktif ürün satmıyorum. Dediğim gibi modlar konuyu rehber olarak düzenlerse sevinirim aşağıda bana nasıl daha iyi rehber yazacağımı ve konuyu nasıl rehber haline getirebileceğimi anlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı