Hesaplarım ne kadar eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insanlar değil ölücü, Valorant ve CS dışında oyun kültürü olmayan insanlar o fiyattan alıyor. Hesaptaki 4 AAA oyunun indirimli fiyatını koysam asgari ücretin 3'de 1'i yapıyor adam hala gelmiş bana 700+ oyunlu hesaba 200-300₺ teklif ediyor. Bulan varsa 700+ oyunlu içerisinde RDR2, FH4 Deluxe, AC serisinin, CoD serisinin, BF serisinin ve Cyberpunk 2077 bulan bizzat ben alacağım. Bulamayacaklar daha da yazıp bilgi kirliliği yaratmasın.

Madem "oyun kültürü" olan insanların bu hesaba o kadar para vereceğinden eminsiniz, satın. Neden gidip 20₺'ye ihtiyacı olan oyunu almak yerine sizden alsın orasını bilemem ama deneyin.

Hocam biraz gereksiz sinirlenmişsiniz. Hesap piyasası böyle bunun gibi daha nicesi hesaplar çok pahalıya gitmiyor ki VAC ban da var. Kafanızda biraz fahiş fiyat var gibi duruyor verdiğiniz cevaplara bakıldığı zaman fakat o fiyata alıcı bulmanız imkansız belki yabancı sitelere koyarsanız istediğiniz fiyatlara satarsınız ama bu standartlarda bir kişi o kadar fiyata hesap almaz.

Artık kullanıcıların çoğu oyunları ortak hesapla aldığı için böyle toplu hesaplar çok ilgi çekmiyor. 5-10 TL'ye 2-3 oyun alabiliyorlar. Hesabın banlı olduğunu, içince yüzlerce oyun olduğunu düşünürsek 400-500 TL falan eder (alıcı çıkarsa). Artık pek böyle hesapların müşterisi kalmadı.
Zaten bu hesabın alıcısı da fakir fukara değil ki 5-10₺'lik 250 kişinin kurbana girer gibi girdiği hesapları alsın. Öyle tek tek alacak ise ne save kalır ne de düzen kalır. Bu oyunları alacak kişinin öyle girip çıkmaktan yalama yapmış hesaplarla işi niye olsun?

Anlamamak istiyorsunuz galiba. Alacak kişi o oyunların büyük bir bölümünü oynamayacak bu düşürür fiyat, oyunları aldığınız fiyattan satamazsınız bu da düşürür, dolandırılma riski var bu da düşürür, üstüne bir de VAC yasağı var ne olmasını bekliyordunuz?

Zaten bu hesabın alıcısı da fakir fukara değil ki 5-10₺'lik 250 kişinin kurbana girer gibi girdiği hesapları alsın. Öyle tek tek alacak ise ne save kalır ne de düzen kalır. Bu oyunları alacak kişinin öyle girip çıkmaktan yalama yapmış hesaplarla işi niye olsun?

Bu hesabın alıcısı yok. Bu oyunları alacak kişinin neden öyle hesaplarla işi olmasın ki? Gayet mantıklı bir olay.

Madem "oyun kültürü" olan insanların bu hesaba o kadar para vereceğinden eminsiniz, satın. Neden gidip 20₺'ye ihtiyacı olan oyunu almak yerine sizden alsın orasını bilemem ama deneyin.
Neden gidip 20₺'ye ihtiyacı olan oyunu almak yerine sizden mi alsın? Ben zaten 20₺'lik oyunu alsın diye bir şey demiyorum. RDR2'yi, Cybperunk'ı ve bilimum yeni oyunları oynamak isteyen insan gelip alsın hesabı.

600-700 TL civarına satılır belki. Arkadaşların dediği gibi belki bu fiyata da alıcı bulamayabilirsiniz. Steam hesapları genel anlamda içinde bulunan oyunlar için alan neredeyse hiç yoktur. CSGO veya farklı bir online oyun için alınıyor. İçinde oyun olanları almalarının sebebi ise Steam hesaplarının dışarıdan daha kaliteli ve değerli görünmesi.

VAC banı olmasa bi 2000-2500'ü vardı büyük ihtimal.

Neden gidip 20₺'ye ihtiyacı olan oyunu almak yerine sizden mi alsın? Ben zaten 20₺'lik oyunu alsın diye bir şey demiyorum. RDR2'yi, Cybperunk'ı ve bilimum yeni oyunları oynamak isteyen insan gelip alsın hesabı.

O oyunları oynamak isterse gidip 20₺'ye ortak hesap alır mis gibi oynar, ondan bahsediyorum ki bunun mantıksız hiçbir yanı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı