Steam Hesaptaki cüzdan bakiyesi çalındı

• Konuyu başlatan semmm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 434

semmm

Kilopat
Daha fazla  
Dün gece Steam'den mail geldi topluluk pazarından bir ürün alınmış, hesabıma nasıl girdi bilmiyorum. Tüm güvenlik önlemleri vardı, hesabımda 30 dolar para vardı, 29.74 değerinde bir ürün almışlar ve bu ürünün değeri 0.03 falan. Sabah uyandığımda hesabıma girince cüzdan bakiyemin bittiğini fark ettim. Nasıl bir yol izlemeyelim, Steam yardımcı olur mu bu konuda?

Dün gece Steam'den mail geldi topluluk pazarından bir ürün alınmış, hesabıma nasıl girdi bilmiyorum. Tüm güvenlik önlemleri vardı, hesabımda 30 dolar para vardı, 29.74 değerinde bir ürün almışlar ve bu ürünün değeri 0.03 falan. Sabah uyandığımda hesabıma girince cüzdan bakiyemin bittiğini fark ettim. Nasıl bir yol izlemeyelim, Steam yardımcı olur mu bu konuda?
Steam hesap güvenliği konusunda tüm sorumluluğu kullanıcıda bırakıyor. Siz yine de destek açabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_32.png
    Screenshot_32.png
    146,7 KB · Görüntüleme: 83
Teşekkürler Bende desteğe yazdım umarım olumlu dönerler ama zor bi ihtimal gibi şuanlık.
1740919756221.png
Maalesef çalınan paranızı geri almanız mümkün değil ancak böyle bir olay yaşandığına göre dolandırıcılar hesabınızın kontrolünü ele geçirmiş. Bu yüzden daha fazla kayıp vermeden hesabınızın güvenliğini tekrar sağlamalısınız.

Aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz:
Öncelikle güvendiğiniz farklı bir cihazdan şifrenizi değiştirin ardından hesap hareketlerinizi iyice kontrol edin. Var olan takas teklifleri varsa iptal edin ve varsa takas linkinizi yenileyin. E-posta, telefon numarası gibi bilgilerinizi değiştirildiyse tekrar eski hâline döndürün. Steam Guard için yeni doğrulama kodları edinin, bilgisayarınızı zararlı yazılımlara karşı anti-virüs uygulamalarıyla tarayın ve Steam API Key'i kontrol edin. Eğer sayfaya girdiğinizde böyle görünüyorsa yapmanız gereken bir şey yoktur:
1719570069539.png

Steam dolandırıcılıkları hakkında daha fazla bilgi almak için bu makaleyi okuyabilirsiniz: Steam Destek :: Dolandırıcılık SSS (Güven Suistimali ve Takas Dolandırıcılıkları)

Zamanında iyi niyeti kullanıcılar çok fazla suistimal etti. Yan hesabından item satıp ana hesabımdaki bakiyem çalındı diyen mi dersin, itemlerini yan hesabına aktarıp çalındı deyip yenisini isteyen mi dersin. Steam artık sadece ben güvenlik önlemlerini size bıraktım demekle yetiniyor.

Eki Görüntüle 2436254Maalesef çalınan paranızı geri almanız mümkün değil ancak böyle bir olay yaşandığına göre dolandırıcılar hesabınızın kontrolünü ele geçirmiş. Bu yüzden daha fazla kayıp vermeden hesabınızın güvenliğini tekrar sağlamalısınız.

Aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz:
Öncelikle güvendiğiniz farklı bir cihazdan şifrenizi değiştirin ardından hesap hareketlerinizi iyice kontrol edin. Var olan takas teklifleri varsa iptal edin ve varsa takas linkinizi yenileyin. E-posta, telefon numarası gibi bilgilerinizi değiştirildiyse tekrar eski hâline döndürün. Steam Guard için yeni doğrulama kodları edinin, bilgisayarınızı zararlı yazılımlara karşı anti-virüs uygulamalarıyla tarayın ve Steam API Key'i kontrol edin. Eğer sayfaya girdiğinizde böyle görünüyorsa yapmanız gereken bir şey yoktur:
1719570069539.png

Steam dolandırıcılıkları hakkında daha fazla bilgi almak için bu makaleyi okuyabilirsiniz: Steam Destek :: Dolandırıcılık SSS (Güven Suistimali ve Takas Dolandırıcılıkları)
Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı