Hiç anime izlediniz mi?

Hiç anime izledin mi?

• Hayır😎

• Evet😖

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bunun mantığı ne şimdi?
Anime izlemeyen biri neden milletin anime izleyip izlemediğini sorar. Bana futbol saçma gelir ama gidipte futbol sevenlere terliksi hayvanmış gibi muamele etmiyorum. Umrumda da değil zaten. Gidip bunu ilgilendiren konular açmıyorum. Konu belli ki anime izleyenleri yermek için açılmış.

Bunun mantığı ne şimdi?
Anime izlemeyen biri neden milletin anime izleyip izlemediğini sorar. Bana futbol saçma gelir ama gidip de futbol sevenlere terliksi hayvanmış gibi muamele etmiyorum. Umurumda da değil zaten. Gidip bunu ilgilendiren konular açmıyorum. Konu belli ki anime izleyenleri yermek için açılmış.

Aklı olan biri. Modlar keşke böyle saçma konuları onaylamasa.

Anime izlemeyenlere tavsiyem death Note izlesinler. Çünkü hemen hemen herkese hitap edeceğini düşünüyorum. Ayrıca anime çok akıcı.

Hocam çizgi film izlemiyor musunuz?
Çizgi filmin dili Japonca diye iğrenç mi oluyor? Saçmalık mı oluyor?
Kanser kitle anime animasyondur demese de Japonca "anime" "animasyon" demek.
İsmi de bu yüzden anime zaten. Ayrıca çizgi film izliyorsanız buna saçmalık deme hakkınız yok.
Kimsenin zevkine tü kaka demeden gidin şimdi konudan.
İğrenç ile saçma çok ayrı şeyler.

Hocam çizgi film izlemiyor musunuz?
Çizgi filmin dili Japonca diye iğrenç mi oluyor? Saçmalık mı oluyor?
Kanser kitle anime animasyondur demese de Japonca "anime" "animasyon" demek.
İsmi de bu yüzden anime zaten. Ayrıca çizgi film izliyorsanız buna saçmalık deme hakkınız yok.
Kimsenin zevkine tü kaka demeden gidin şimdi konudan.
Çizgi film izlediğimi kim söyledi? ayrıca yazdığım yazıda 'şahsi görüşüm' yazmakta. Kör değil iseniz okuma yazmanız da var ise bunu anlayıp da cevap yazarsınız.

Yok arkadaşım yok, bizim ülkede başkasını kategorileştiren geri kafalı yobazlar olduğu sürece gelişme falan ummayın. Animeci nedir yahu? Neyse sizin başkasına saygı duymadığınız gibi başkalarının da size saygı duymaması dileğiyle. Kalın sağlıcakla, konudan çıktım.

Doraemon vardı. Küçükken çok izlerdim. Hala oynuyor mu bilmiyorum. Belki Tsubasa'nın br kaç bölümünü izlemişimdir. Onun dışında izlemedim. Zaten ben bunları izlerken anime'ymiş, bilmem neymiş diye ayırmıyordum ki. Hepsine çizgi film diye geçiyordum. Anime olduklarını 14 yaşımda öğrendim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı