Hiç arkadaşım kalmadı

Haklısınız hocam. Bu değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Benle konuşan ilk insanlardı. O yüzden sanırım biraz fazla anlam yükledim.
Hocam önümüzdeki ay yazılacağım zaten. Yerel bir salona. Sonrası macfit vs. ne zamandır planlıyordum. Okul yüzünden hep ikinci plana atıyorum. Özgüven eksikliği var. Zamanında "arkadaşlarım" tipime ikide bir laf ediyorlardı. O zaman gülüp geçiyordum. Kendi aptallığım. Bir de dediğim gibi tek gözüm görmüyor. Biraz şaşı gibi duruyor. İnsanlarla göz teması kuramıyorum sırf bu yüzden. Kaç kere kavga etmişliğim var sırf bu yüzden. (Öğretmenlerle , arkadaşlarımla vs. Sözlü olarak)

Gerçek bir arkadaşın yerini tutmasada arkadaş olmak isterseniz Discord adımı verebilirim.

Arkadaşa ihtiyaç mı var? Git başka arkadaşlar edin sosyalleş ve instagram reelde "Bir zamanlar istemediği adamdım şimdi ise ulaşamayacağı adam oldum" de.
Evet hocam zaten şey demiştim. Her şeyin bir zamanı var. Sadece bekle ve olacakları gör. Aslında tek amacım spor yapmaktı. Çocuk benden bir kaç cm uzun. Ama çok zayıf. Kemik gibi bir şey. Azıcık spor yapsam zaten ondan daha iyi olacağımı düşünüyorum. Kendini yakışıklı sanıyor. Bide playboy olduğunu düşünüyor. 20 Tane manita yaptım diyor. Sorduğumda 17-18 tanesini oyundan yapmış...
Gerçek bir arkadaşın yerini tutmasada arkadaş olmak isterseniz Discord adımı verebilirim.
Olur tabiki. Sohbet edebiliriz.

Hocam emin olun insanlar ister istemez fiziksel özellikleriniz ile dalga geçiyor. Bende ortaokulda kilolu ve gözlüklü biriydim. Sonrasında kilo verip hafiften spor yaptım ve gözlüğü de kendimce bıraktım. Şuan ortaokul arkadaşlarımın çoğu beni görünce tanıyamıyor. Emin olun spor hayatınıza çok şey katacak. Ayrıca hiçbir şeyden de geri kalmayın, özgüvenli olun her zaman. Unutmayın her insanın özgüven eksikliği ve zayıf bir noktası var. O noktaları açık ederseniz çok darbe alırsınız.

Hocam kimseye sorunlarımı ap açık anlatmıyorum. O yüzden çok sıkıntı yok. Kolay kolay üzüldüğümü ya da kırıldığımı belli etmem. O yüzden biraz duygusuz gibi gözüküyorum dışarıdan. Spor zaten planlarımda var.

Okul birincisi sen ol ve onlarda hiçbir özellik bırakma
Hocam kız saat 8 de yatıp 4 de kalkıp derse başlıyor. Okula gidene kadar. Okuldan geliyor akşam 8e kadar ders. SOnra saat 4 de kalkıyor. döngü böyle. Ben de böyle bir insan olamam.
Ben de kendimi bildim bileli yalnızım. Yaşım 30 olacak 2 ay sonra.
Kutlarım. Umarım iyi biri ile karşılaşırsınız hocam. (Eğer istiyorsanız.)

Hocam belki derdinize derman olamam ama eğer arkadaşınız yoksa Discord adımı verebilirim arkadaş olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…