8. sınıfım hiç arkadaşım yoktan kastığım var ama hepsi cıvık insanlar bense tarihe meraklı daha saygılı biriyim böyle bir arkadaşta bulamadım kendime ne yapmalıyım?
Sabretmen lazım. Liseye geçtiğinde belki kendine uygun bir arkadaş edinebilirsin. Yine bulamazsan üniversiteyi bekle. Çünkü mesela ben de lisede arkadaş edinmiştim ama üniversitede edinemedim, şans işi.
8. sınıfım hiç arkadaşım yoktan kastığım var ama hepsi cıvık insanlar bense tarihe meraklı daha saygılı biriyim böyle bir arkadaşta bulamadım kendime ne yapmalıyım?
Evet bu doğru bence şu an çok çalışın dersinize iyi ortama sahip bir lise bulun keşke o aamanlarda çok çalışsaydım diyorum bazen siz yaşamayın diye söylüyorum.