Hiç arkadaşın olmaması

Hocam isterseniz Discord adım:
baron steamer#4539

Yoksa yoktur hocam, şuan bulamamanız aşırı normal. Kafalar şuan "ya aga şu karıya bak, sigara içme, ortamda küfür etme" gibi şeyler var. Bunların havası elbet bitecektir bir kaç yıl daha arkadaşsız kalacaksınız hocam o zaman. Tabii bunlar tahmin belki yarın karşınıza çıkar dost.

İlla 1 2 kişi lazım bence, tek kalmak belli bir süre sonra delirtiyor insanı kendini küçümsemeye başlıyorsun ( tecrübe ettim bu olayı )

Hocam kullanıp atayım diyorsanız, bol bol var. Eğer dostum olsun diyorsanız zor biraz.

Zaten bir arkadaşa dost diyebilmek için en az 5 yılın geçmesi gerekir benim düşüncem.

Her ne kadar atılgan olursan ol, bu atılganlığın harcandığı için içine kapanacaksın. Benim yapamadığımı sen yap, etrafındaki insanları değiştir, bul. Ya da dobra ol varlığını kabullen, odaklanacak idealler için çalış.

Yalnız olmak yanlış insanlarla olmaktan iyidir baba.

Hocam yalnız olmadığın için böyle boş laflarla kandırmayın. Ben yalnız kurtum kendimi bildim bileli. Emin ol çok üzücü bir durum bu. Lakin konu bu değil. Dertleşecek, gel şunu yapalım diyecek tek 1 arkadaşım yok. Bu durumu çözmeye çalışıyorum. Destek olun lütfen köstek değil.

Kafanın rahat etmesine delalet eder. (Başlığa istinaden)

Yalnızlık güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…