Hiç bir şeyden yoruldunuz mu?

Ben şu sıralar anlaşılmamaktan çok yoruldum. Özellikle tanıdığım insanlar tarafından anlaşılmamak, zaten çok fazla konuşan bir insan değilim ben. Kendimi açıklamaya çalıştıkça, insanların sen bunu demek istedin, bunu bunu demek istiyorsun aslında durumundan. Saçma sapan alt anlamlar aramalarından. Farklı bir bakış açısının varlığını kabul etmemelerinden çok yoruldum.
Bunu dedikten sonra çok egoist birisin diceksiniz eğer bunu okuyorsanız ama tam tersi bir insanım. Hiçbir şey bilmeyen bir insanım ben. Ben hep farklı düşündüm diğer insanlardan. Kendi düşündüğüm şeyler ise söylediklerim, hani bir toplumda hem popüler hem de azınlık grup olur ya ben kendimi hep azınlıkta buldum. Hani bunu azınlık elitliktir. Bende elit biriyimdir falan anlamında demiyorum. Ben aksine herkesin anladığı anlamda konuşayım, 2 saat açıklama yapmayayım istiyorum. Ohhh be ne kadar rahatladım yazınca.
 
Benim için hayat hâlâ anlamsız ve böyle kalacak. İleride yorucu da olacak.

Azınlık gruplarda olmak ne kadar berbat bir şey. Kimse seni anlamıyor.
 
Üzerime yüklenen her şeyden yoruluyorum, annemin baskıları, öğretmenlerin baskıları, gelecek ile ilgili yapabileceğimi bildikleri ama dalga geçtikleri şeyler beni yoruyor. Daha çok ama sinir oldum o yüzden bıraktım. 😁
 
Çocukken daha huzurlu daha mutluyduk küçüktük ama hayallerimiz büyüktü nereden bilecektik büyüdükçe dertlerin sıkıntılarında büyüyeceğini biz büyüdükçe hayallerimiz küçüldü hatta yok oldu yerini geçim sıkıntısı aldı keşke hep çocuk kalabilseydik.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı