- Makaleler
- 4
2 tane yemiştim. Sırf noktadan sonra boşluk bırakmadığım için cezalarım var.
İkisi de yanlış, "Çinliler".Hayır hocam. Doğru yazdığım mesajı yanlış düzenledi. Çinli’ler yazdım, düzeltmeye basınca Çin’li’ler olarak bozmuş. Ban yiyince fark ettim.
2 tane yemiştim. Sırf noktadan sonra boşluk bırakmadığım için cezalarım var.
Bana göre haksız.Haklı bir ceza.
Uzun mesaj olunca ben de etiketle yırtıyordum eskiden. Hatalı mesajı alıntıladığınız zaman hatayı büyütmüş oluyorsunuz. Sizin mesajınız da kurallara uymuyor sonra ve düzenlenmesi gerekiyor. Hatalı yazanı rapor ettiğinizde gereğini yaparız.Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama, adam yanlış yazmış cezasını ben yiyorum. İlk zamanlarda kızıyordum da artık düzenliyorum alıntıladığım mesajı veya etiket atıyorum.
Anladım, dediğim gibi eskiden kızıyordum. Aşırı uzun veya çok yanlış bulunduran mesajlar için etiket kullanıyorum, üç beş hata varsa düzenliyorum.Uzun mesaj olunca ben de etiketle yırtıyordum eskiden. Hatalı mesajı alıntıladığınız zaman hatayı büyütmüş oluyorsunuz. Sizin mesajınız da kurallara uymuyor sonra ve düzenlenmesi gerekiyor. Hatalı yazanı rapor ettiğinizde gereğini yaparız.
Bana göre haksız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.