Hiç hata yaptınız mı?

Hiçbir gelecek vaat etmeyen bir insanla 3 yıl geçirmek, 3 yıl harcamak gibi bir hata yaptım. Sevgim, saygım ve verdiğim değer çok fazla sömürüldü.

Ayrılalı 1 seneyi geçti, yakın oturuyoruz sayılır. Onun geçtiği yolları bildiğimden dolayı yolumu çok fazla değiştirdiğim oluyor. Yine de eski güzel günlerin hatırına öfkeyle bakmıyorum ve tecrübe diyorum.

Ha bir de bu kız yüzünden, yanlış anlaşılma dolayısıyla 8 yıllık arkadaşımı dövmüştüm. Daha sonra barıştık ancak çocuğu dövdüğüm için vicdan azabı çekmedim değil. :)

Hiçbir gelecek vaat etmeyen bir insanla 3 yıl geçirmek, 3 yıl harcamak gibi bir hata yaptım. Sevgim, saygım ve verdiğim değer çok fazla sömürüldü.

Ayrılalı 1 seneyi geçti, yakın oturuyoruz sayılır. Onun geçtiği yolları bildiğimden dolayı yolumu çok fazla değiştirdiğim oluyor. Yine de eski güzel günlerin hatırına öfkeyle bakmıyorum ve tecrübe diyorum.

Ha bir de bu kız yüzünden, yanlış anlaşılma dolayısıyla 8 yıllık arkadaşımı dövmüştüm. Daha sonra barıştık ancak çocuğu dövdüğüm için vicdan azabı çekmedim değil. :)
Sevgili olayları bana çok komplike geliyor, mesela yıllar harcadığın bir yolun bitmesi... Üzücü.

Hayat işte hocam. Nereden vurduğunu kestiremiyorsun.

Hatasız insan görmedim. Önemli olan tekrarlamamak.

Sevgili olayları bana çok komplike geliyor, mesela yıllar harcadığın bir yolun bitmesi... Üzücü.
İyi de hayırlı ve doğru olanı bitmesiydi zaten. :D Dediğim gibi gelecek vaat etmeyen bir insandan ne kadar kısa sürede kurtulursanız o kadar kara geçersiniz. Ben yapamadım, farkına varamadım ama farkına varan çok şey kazanır.

Şu an ile kıyaslayacak olursam ayrılmam hayırlı bir olaya vesile olarak neredeyse ruh ikimiz olarak nitelendirebileceğim birini bulmuş olmama yol açtı. Bazen uzun vadede kötü şeylerin sonucu iyi olabiliyor. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı