Hiç kopya çektiniz mi?

Hocam kantinden nasıl sakız çalıyor?

Hocam taktik yaptık. Soğuk içecek istediğiniz zaman kantindeki abla arkasına dönüp dolaptan alıyor içeceği, arkadaşta abla döndüğünde çalıyor. Zamlara inat diye çalıyor vallahi :D
Çok büyük bir başarı, plaket yaptıralım mı?
Başarı diye mi paylaştım?
 
İlk kopyamı 5.sınıfta çekmiştim sonra 7.sınıfa kadar hiç çekmeyip 7.sınıfta matematik ve fenden bir sürü kopya çekmiştim.

5.sınıf ilk dönemin de imam hatip e gidiyordum ve din dersleri çok zor geliyordu hocalar sure ezberlettirip yazdırıyordu. Din sınavının olduğu gün annem sınavdan önce okursun deyip kağıda sure yazıp cebime koymuştu, sınava girdim sure yazma yerine gelince hocanın istediği surenin annemin kağıda yazdığı sure ile aynı olduğunu gördüm ve elimi cebime atıp kağıt hala cebimde mi diye kontrol ettim. Ardından hafiften masanın altına girip kağıtta ki sureyi sınav kağıdına yazdım. Aradan 5 yıl geçti ama ben annemin iyi niyetle yaptığı bir işi kötüye kullandığım için çok pişmanım. Pişmanım derken akşam yatarken çoğu pişmanlığım gibi bu da aklıma geliyor ve yine yaptığımdan dolayı vicdan azabı duyuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı