Kopya çekme anılarınız

Bir defasında sınıftan bir arkadaşla anlaştık en sol köşeye gittim Allah ne verdiyse duvara, sıraya yetmedi bir tane kağıda yazıp sıranın altına koydum güya arkadaş arkada oturup cevapları bana fısıldayacaktı.

Sınav vaktı geldi çattı herkes belirlediği yerlere geçti tabii o zaman sınıf mevcutları azdı bu sebepten her sınavda 2 sınıf birleşiyordu. Tam arkadaşla yerlerimizi almışken 3 tane hoca geldi pat diye sınıfa girdi herkesin yerlerini değiştirdi beni orta en arkaya arkadaşıda en öne oturttu böylece bizim kopya yalan oldu. Bizim kopya yazdığımız yere yan sınıftan bir oğlan geldi oturdu sınıfta hareketli hoca herkesi bir yere oturtuyor, sıraların arasına mesafa koyuyor falan benim arkadaşta çocuğun yanına gitti kopyayı anlattı falan çocuk o kadar kopyayı görünce şaşırdı.

Neyse sınav başladı çocuk bir taraftan yazdığımız kopyaya bakmaya çalışıyor ama bir taraftan da kendini belli ediyor en son sıranın altındaki kağıdı eline alınca hoca bunu bir gördü kıyamet koptu çocuğun kağıdını alıp yerinden kaldırttı geldi sıraya baktı her yer kopya kaynıyor iyice delirdi benle arkadaşta alttan alttan gülmekten ölüyoruz çocuğa k verdiler sonra tekrar sınav yaptılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı