Hiç mutlu olmamak

Basitçe demir, teneke kutu gördükçe topla. Eğer kullanmadığın kitap, giysi, elektronik cihaz varsa 2. el olarak sat. Kitap varsa kırtasiyeler kiloyla alıyor. Teneke kutu, demir tarzı şeyler de hurdacılar kilo cinsinden alıyor. Bunlar ayıplanacak şeyler değil. Para kazanmak için yapabilirsin.
He yinede mekanda çalışmak istiyorum dersen, Umudunu kaybetme.
Allahtan ümidini kesmek haramdır. :)
 
Merhaba arkadaşlar, bugün 15 yere eleman arıyor musunuz diye sordum, kimse beni almadı. Tabii düşündüğüm hayaller de yandı. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Neyse, gene de mutsuzum.

Dostum en iyi para Twitch TikTok kısacası sanal alemde dönüyor. Sana tavsiye telefonun veya bilgisayarın hangisi daha iyiyse aç PUBG veya Clash Royale tarzı oyun, biraz da başlığı clickbait yaptın mıdır tamamdır. TikTok'ta keşfete düşüyor yayının zaten ve moralin de düzelir chate yazanlar sayesinde. Artı olarak gönderdikleri tokenler ile para da kazanıyorsun az çok. Günlük 2-3 saat yayın açsan zaten 1 ay sonunda en az 300-400 kişi izler seni. Biraz oyunun taktiklerini ver veya chattekiler ile vs at. Zaten token atacaklardır. Para bir şekilde kazanılır zaten, kendini üzme.
 
Hep kapitalist sistemin oyunları. Ben de bir sürü yeri aradım, hepsi geri dönüş yaparız dedi çoğu. Hiçbiri dönmedi, ben aradağımda ise eleman olduğunu söylediler. 1 tane buldum, düğün salonunda 2 gün çalıştım. Sonra oradan da çıkardılar, iş var yeğen!
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı