Ölümden döndüm. Bir bakmışım zaman geriye alınmış. Şimdi ise sevdiklerimi evime bir kaç gün sonra yapılacak terrorist saldırısından kurtarmaya çalışıyorum. Zor iş zor.
Ablam beni arabayla okuldan alıp eve bırakırken kapı kapanmadan ve kendisi müzik dinlerken kendisi tam 3 kere ayağımı ezdi. O günlerden beri arabaya zıplayarak inip girerim.
Ben döndüm. Beden hocamız bizi sınav yapıyordu engelli atlamaydı o sınav. Bende heyecan yapıp engele takıldım ama dizimin üstüne dik pozisyonda düştüm. Nefesim kesildi en son bilincimi kaybettim. (galiba kısmı bilinç kaybı diyorlar) tam emin değilim ama vücüdumun kontrolu benden çıktı ve kontrolumu kaybedip yere yayıldığını hatırlıyorum ve eğer iyileşmeseydim. Sanırım ambulans yetişemez 2 3 dk içinde nefessizlikten ölürdüm. O sıra da bana beden hocası değişik bir vucüt harketi yaptı. Geçti arkadaşlarımda öylece bakıyordu. Garip bir şekilde çabucak toparlandım. Kötü zamanlar. Gözlerim kararmıştı sanki ölümü gördüm ve geri geldim kendimi cansız bir nesne gibi hissettim yere yığılırken acıda hissetmedim.
Evet. İlkokul 2. sınıftayken dikenli tellere tırmanmıştım. Ayağım kaymıştı ve boynum boydan boya kesilmişti. Doktorun dediğine göre birkaç mm daha derin kesseymiş şah damarımı bile kesebilirmiş.