Hiç ölümden döndünüz mü?

  • Konuyu başlatan 156318
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 156
  • Görüntüleme 11.609
Aslında tam ölümden dönme gibi değil de ölümle burun buruna geldiğim bir an. Markete gitmem gerekiyordu. Biraz tepe gibi bir yerdeydi yaya geçidi. Alttan gelen araba yukarıyı görmüyor, yukarıdan gelen araba da aşağıyı görmüyor. Yaya geçidinin başında arabaların geçmesini beklerken arabalar bitti sandım. Tam yolun ortasındayken 2 tane araba son hızla yan yana ortamdan geçtiler. O zaman çok korkmuştum.
 
2 yaşımdayken karın bölgeme, bacağıma ve kollarıma kaynar su dökülmüş. Kettleda kaynayan su dökülmüş üstüme. Kendim halt yemişim. Yani, 2 yaşımdayken konuşabiliyormuşum fakat ne dediğimi hatırlamıyorum kurtulduktan sonra :D Ameliyat esnasında biraz babama anneme ağlamışım. Odur hikaye.
 
Bisiklet ile arabaya çarptım. Bende bir şey yoktu ama arabanın plaka yamuldu. Bir de araba kazasının ucundan dönüp kaldırıma çarptım. Tam arabaya çarpacakken gidonu kırdım ama kontrolü elden kaybedince kaldırıma kapaklandım.
 
Bisikletle hızlıca giderken yere düşmüştüm. Diz kapağım, dirseğim hep soyulmuş, parçalanmıştı. Daha sonra kendimi evde buldum, düşündüğüm tek şey verdiği acıydı. Beynimde bir sorun çıkmadı ama bacağımı 1-2 hafta düz tutmak zorunda kalmıştım. 2 hatta neredeyse 3 sene geçti, hala izleri var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı