Hiç ölümden döndünüz mü?

• Konuyu başlatan 156318
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 156
  • Görüntüleme 11.990
Ölümden döndüm. Bir bakmışım zaman geriye alınmış. Şimdi ise sevdiklerimi evime bir kaç gün sonra yapılacak terrorist saldırısından kurtarmaya çalışıyorum. Zor iş zor.

İnce demirin üstüne düşerken kalçanın sağ yanağının içine girmek yerine iki yanağım tam ortasına girseydi şuan burada değildim.
Ayaklarımın üstünden araba geçmişti.
Ablam beni arabayla okuldan alıp eve bırakırken kapı kapanmadan ve kendisi müzik dinlerken kendisi tam 3 kere ayağımı ezdi. O günlerden beri arabaya zıplayarak inip girerim.

Ben döndüm. Beden hocamız bizi sınav yapıyordu engelli atlamaydı o sınav. Bende heyecan yapıp engele takıldım ama dizimin üstüne dik pozisyonda düştüm. Nefesim kesildi en son bilincimi kaybettim. (galiba kısmı bilinç kaybı diyorlar) tam emin değilim ama vücüdumun kontrolu benden çıktı ve kontrolumu kaybedip yere yayıldığını hatırlıyorum ve eğer iyileşmeseydim. Sanırım ambulans yetişemez 2 3 dk içinde nefessizlikten ölürdüm. O sıra da bana beden hocası değişik bir vucüt harketi yaptı. Geçti arkadaşlarımda öylece bakıyordu. Garip bir şekilde çabucak toparlandım. Kötü zamanlar. Gözlerim kararmıştı sanki ölümü gördüm ve geri geldim kendimi cansız bir nesne gibi hissettim yere yığılırken acıda hissetmedim. :(

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı