Hiç ölümden döndünüz mü?

• Konuyu başlatan 156318
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 156
  • Görüntüleme 11.609
Birkaç yıl önce uyurken kalbim çok hızlı atmaya başladı. Sanki içimden bir şey çıkacakmış gibi uyuştum, nefes alamadım. Başımı hareket ettirince gitti ama yataktan düştüm.

Biraz komik olucak ama küçükken dalganın altında kaldım. Kalktığımda her yerimde kumlar vardı ve dalga benide götürüp kumlara çarptığı için kumlara gömülmüşüm. Kendimi cenette sanıp biranda acaba melekler ne tarafta diye düşünmüştüm.
Biraz komik olucak ama küçükken dalganın altında kaldım. Kalktığımda her yerimde kumlar vardı ve dalga benide götürüp kumlara çarptığı için kumlara gömülmüşüm. Kendimi cenette sanıp biranda acaba melekler ne tarafta diye düşünmüştüm.
Tabi kalktığım gibi dalgalar çarpmaya devam etti zar zor çıktım.

Evet. Bir keresinde trenlerin geçmesi için yapılan yerler olur ya yolun ortasında, işte orada biz görmedik ve 140 ile ona girdik ve yerden metrelerce havalandık. Yan şeride düşebilirdik ama kedi gibi 4 ayak üstüne düştük. Araba hala iyi.

Hiç ölümden döndünüz mü? O an ve o andan sonra neler hissettiniz?

Gece 12'de bir sarhoş, araba ile beni kovaladı(ben bisikletli idim) az daha ezecekti en son önüme geçip durdu arabadan inmesini bekleyip bana yaklaşırken ara sokağa girip kaçtım çok tatsızdı.
Ha ve yine bisikletle giderken lastiğim çok eskiydi yolda bir şey değdi sanırsam 35 40 ile giderken lastik yarıldı yol ortasında :(

Şimdi hatırladım, bir keresinde de yüzme bilmiyorken babamın önünde büyüklerin havuzundaydım. Kardeşim küçük olduğu için babam onunla ilgileniyordu ve ben o esnada kayıp düştüm ben ve yukarı çıkıp indim, babam da oyun yapıyorum sanıyormuş. Ben baba diye bağırınca çekti beni.

Evet. Kuzenim ve kardeşlerimle deniz bisikleti kiralamıştık. Bir miktar açıldıktan sonra indik yüzüyoruz işte. Fakat fark etmediğimiz bir şey inanılmaz dalgalıymış o gün deniz. 1-2 saat yüzmemiz esnasında dalgalar bizi kıyıdan uzaklaştırdıkça uzaklaştırmış. Kilometrelerce uzunluktaki sahil şeridindeki tatil sitelerinin ufacık gözüktüğünü hatırlıyorum. Yunus sürüleri ve ticari gemilerin çok yakınına kadar gelmiştik. Dayımın subay olmasının da yararıyla sahil güvenlik bizi aramak için çıkmış fakat onlar da bulamamıştı. Sonra biz son can havliyle kıyı gibi gözüken yere doğru sürmeye başladık. En sonunda girdiğimiz yerden 25 kilometre uzaktaki bir sahilden kıyıya varmayı başarmıştık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı