Hiç ölümden döndünüz mü?

• Konuyu başlatan 156318
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 156
  • Görüntüleme 11.672
Ölümden dönmek gibi sayılmazda çok kötü durumda olmuştum ilkokul zamanlarında. İlki ilkokul arkadaşımla el ele koşustururken(erkek) bir anda aniden başka yöne doğru dönderdi ve elimi bıraktı(o zamanlar zayıf kuş yapısındayım) koşuşturduğu sırada yüzüm betonla sert öpüşmüştü. Yüzümün derisi kalkmıştı ve şişmişti. Diğerinde de tatilde köydeyken üzüm bağına çıkmıştık. Oranın yokuşu da bir biçimdi o zamanlar(hala da öyle) kuzenim elini verirken denk getiremedim sonra kirpi Sonic misali mi dersin yoksa usain bolt mu bilmem dağdan kaydığım gibi koşmaya başladım böyle rahat bir 1-1.5km yolu 30sn altı varmışımdır en sonunda bir üzüm yaprağına takılıp ayağa kalkmıştım geri.

Daha 5 - 6 yaşlarındayken ailemden daha hızlı karşıya geçiyim diye yeşil ışıkta yolun ortasından koşmaya başlamıştım, tam karşıya geçerken hızlı gelen arabanın farıyla benim aramda en fazla 5 cm mesafe vardı. Bir de 7. Sınıfta iken arkadaşlarla şakalaşırken yerdeydim, diğer 2 3 arkadaş da kendi aralarında sohbet muhabbet ederken sıranın ön ayaklarını havaya kaldırmışlar (Arka 2 ayak üstüne) masayı bıraktıkları an masanın ayağı tam kafamın biraz yanına çarpmıştı.

4 yaşındayken yaklaşık 3 kat yüksekliğinde inşaat alanına düştüm. Kulaklarımdan, ağzımdan ve burnumdan kanlar akıyormuş. 2 ay hastanede yattım, hala hatırlıyorum.
Yine küçükken 15 yaşımda kuzenimin evinin 1. kat balkonundan sırt üstü düştüm. Filmlerde olur ya hani, sırt üstü binadan aşağı biri düşer, her şey slow motion'a girer hayatı gözlerinin önüne gelir, işte o anı yaşadım. Beyaz ışığı gördüm geri geldim, 10 dakika falan nefes alamamıştım. 1 ay sırt üstü uzanamadım.
Yine küçükken 10 yaşlarında yüzme kursunda yüzme öğrenirken, çocuğun biriyle kavga ettim suyun altında beni boğmuştu, aklıma geldikçe hala sinir krizi geçiririm.
Sayılacaksa lisedeyken sınıf kavgasında boğazıma kurşun kalem sokmuştu, gırtlak ile köprücük kemiğinin tam oraya ucu girdi, o adrenalinle hissetmedim ama kavga bittigi zaman kalemi onun bir yerine soktum :) İzi hala duruyor.

Ben döndüm 3 yaşındayken babamla annemle elma yiyordum elma boğazıma kaçtı ama ben ses çıkartmıyordum 4-5 saniye nefes alamayınca ağlamaya başladım sonra babam anlayıp sırtıma vurdu çıkarttı elmayı.
4 yaşındayken yaklaşık 3 kat yüksekliğinde inşaat alanına düştüm. Kulaklarımdan, ağzımdan ve burnumdan kanlar akıyormuş. 2 ay hastanede yattım, hala hatırlıyorum.
Yine küçükken 15 yaşımda kuzenimin evinin 1. kat balkonundan sırt üstü düştüm. Filmlerde olur ya hani, sırt üstü binadan aşağı biri düşer, her şey Slow Motion'a girer hayatı gözlerinin önüne gelir, işte o anı yaşadım. Beyaz ışığı gördüm geri geldim, 10 dakika falan nefes alamamıştım. 1 ay sırt üstü uzanamadım.
Yine küçükken 10 yaşlarında yüzme kursunda yüzme öğrenirken, çocuğun biriyle kavga ettim suyun altında beni boğmuştu, aklıma geldikçe hala sinir krizi geçiririm.
Sayılacaksa lisedeyken sınıf kavgasında boğazıma kurşun kalem sokmuştu, gırtlak ile köprücük kemiğinin tam oraya ucu girdi, o adrenalinle hissetmedim ama kavga bittigi zaman kalemi onun bir yerine soktum :) izi hala duruyor.

Hocam siz gidin bir gusül falan alın nedir bu şanszızlık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı