Karşılığının olması imkansız. Bunu bile bile aşık olamam.
Ya reis geyik işte yani karşılık beklemiyoruz zaten, he karşılık olsaydı güzel olurdu
Karşılığının olması imkansız. Bunu bile bile aşık olamam.
Bir kullanıcı vardı Geroman gibi bir nicki vardı yanılmıyorsam o siz misiniz? Ara vermişti, profil fotoğraflarınız aynı.Ben gerçekte 1 kere aşık olmuştum, genç bir kardeşinizim, şu an liseye gidiyorum, ben 7. sınıfta aşık olmuştum, ciddi ciddi her anım o kızı düşünerek geçiyordu, merak ediyordum falan. Açıldım işte ona bir gün, söylediklerimi anınca biraz utanıyorum ama şu şekilde demiştim: ''Senden hoşlanıyorum bence çok güzel kızsın.'' demiştim. Kız ise tamam demişti sonra servislere dağılarak eve gitmiştik çok heyecanlanmıştım şahsen, ama benim salak kafam oraya 2 kelime daha ekleyerek ''Benimle çıkar mısın?'' demeyi düşünememişti, ondan sonra daha da aşık olmadım içimde hep bir kırık tamamlanmamış bir senaryo olarak kaldı Vallaha.
Merhabalar, evet soru basit hiç oyun karakterine aşık oldunuz mu?
Ekrandaki karakteri sevmek var aşık olmak var, benim aşık olduğum herhangi bir karakter yok.
Aşık olduğunu iddia edenler neden olmuşlar gerçekten merak ettim.
Olmadım, ama hayal ederek asıldığım oldu hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.