Hiç paranormal bir olay yaşadınız mı?

cin mi? Evet ise inanılmaz at değilse üzgün at. Merak ediyorum böyle olayları.

Yani ıssız ve karanlık bir yerde görülen bir varlık başka ne olabilir ki? 1 kilometre yarı çapında en fazla 10 kişi yaşıyor ve o saatte hepsi uyuyor, zaten anlık korku ile bağırmam ve hızlıca eve doğru koşmamız bir oldu. Hatta o yolda gerçekten olduğu söyleniyordu, orada ev vardı ve lanetli idi sonra yıkılmış falan. Tam korku kapanı, belki bu yüzden kalbim heyecana dayanamıyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:

En iyisi ateistler kafa rahat aga.

Ne yatması daha karpuz keseceedik. Şaka maka sarıyor muhabbet, devam.

Tam benliksin .

@EmirUzun din konusuna girmenin doğru bir konu olduğunu düşünmüyorum dostum. Bu olayın dinler ile de alakası yok, her dinden insanlar anlar ve çıkarım yapar korkar.

Herkes bir şekilde görmüş bir ben göremedim sanırım. Konunun açılış mesajında belirttim, orada gördüğüm doğruysa ben de gördüm ama göz yanılması olabilir. O anı size yaşatmaya çalışacağım. Sabahın köründe uykulu uykulu kahvaltını yapıp evden çıktın. Merdivenleri iniyorsun. Tam o sırada sabah ezanı başladı. Korkutucu makamıyla tüylerini diken diken etmeye yetti. En alt kata indiğinde kapıya yöneliyorsun ve 1 metrelik simsiyah bir insana benzer siluet var. Sen gördüğün gibi kayboluyor. Olduğun yerde kilitleniyorsun. Sonra okul servisinin kornası duyuluyor. Tırsa tırsa apartmandan çıkıp servise biniyorsun. Servis şoförü ve yakın arkadaşın ne oldu diye soruyor. Suratın bembeyaz olduğu için. Cin gördüm diyorsun. Bunları birebir yaşadım. Hava da karanlıktı.

@EmirUzun din konusuna girmenin doğru bir konu olduğunu düşünmüyorum dostum. Bu olayın dinler ile de alakası yok, her dinden insanlar anlar ve çıkarım yapar korkar.

Ben artık sardım. Bir ses korku falan gelse sakince ne yapıyorsunuz diye muhabbet açıyorum şizo olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…