- Makaleler
- 1
Gece gece demek istemiyorum bir şey gördüm.
cin mi? Evet ise inanılmaz at değilse üzgün at. Merak ediyorum böyle olayları.
Son düzenleyen: Moderatör:
Gece gece demek istemiyorum bir şey gördüm.
cin mi? Evet ise inanılmaz at değilse üzgün at. Merak ediyorum böyle olayları.
Lan yatın artık neyse güzel böyle ışıklar kapalı gece modu açık yolayın.
Yani ıssız ve karanlık bir yerde görülen bir varlık başka ne olabilir ki? 1 kilometre yarı çapında en fazla 10 kişi yaşıyor ve o saatte hepsi uyuyor, zaten anlık korku ile bağırmam ve hızlıca eve doğru koşmamız bir oldu. Hatta o yolda gerçekten olduğu söyleniyordu, orada ev vardı ve lanetli idi sonra yıkılmış falan. Tam korku kapanı, belki bu yüzden kalbim heyecana dayanamıyordur.
Ne yatması daha karpuz keseceedik. Şaka maka sarıyor muhabbet, devam.
Yani ıssız ve karanlık bir yerde görülen bir varlık başka ne olabilir ki? 1 kilometre yarı çapında en fazla 10 kişi yaşıyor ve o saatte hepsi uyuyor, zaten anlık korku ile bağırmam ve hızlıca eve doğru koşmamız bir oldu. Hatta o yolda gerçekten olduğu söyleniyordu, orada ev vardı ve lanetli idi sonra yıkılmış falan. Tam korku kapanı, belki bu yüzden kalbim heyecana dayanamıyordur.
@EmirUzun din konusuna girmenin doğru bir konu olduğunu düşünmüyorum dostum. Bu olayın dinler ile de alakası yok, her dinden insanlar anlar ve çıkarım yapar korkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.