Hiç paranormal olay yaşadınız mı?

Hocam FNAF'dan bonny in kafası yarım gibi bir hali vardı ya onu gördüm köydeki banyoda hatta hareket edlyordu sonra lambayı kapayı açınca gitti.

5. sınıfta dayım karısını hocaya götürmüştü. Bende vardım. Dayımın karısının yastığında muska bulmuşlar, hoca dedikleri kişi kase gibi bir şeye muska koydu ve üstünü bezle örttü. Bir çok arapça sure okudu. Sonrasında açtığında Muska yerine damla damla kan vardı. :( Belkide dindar bir sihirbazdır bilemiyorum.

Hocam FNAF'dan Bonnie'nin kafası yarım gibi bir hali vardı ya onu gördüm köydeki banyoda hatta hareket edlyordu sonra lambayı kapayıp açınca gitti.
Adam öyle bir oyun yapmış ki gerçek hayatta da çıkıyor.
5. sınıfta dayım karısını hocaya götürmüştü. Bende vardım. Dayımın karısının yastığında muska bulmuşlar, hoca dedikleri kişi kase gibi bir şeye muska koydu ve üstünü bezle örttü. Bir çok arapça sure okudu. Sonrasında açtığında Muska yerine damla damla kan vardı. :( Belkide dindar bir sihirbazdır bilemiyorum.
Hocalara inanmayın hocam. Dindar dolandırıcılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı