Hiçbir işe yaramıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızları hafife almak değil orası. Bilimsel olarak erkeklerin kas gücü daha fazla. Arkadaş bundan bahsediyor.
Bilimsel olarak kızların vücudu koşmaya erkeklerden daha müsait, yani daha iyi koşar. Yanlış biliyorsunuz. Atletizm ile ilgilenen herkes bunu bilir. Kas gücü konusu doğru, yine de arkadaş ''bile'' diye bahsederek 3. sınıf muamelesi gibi bir şey yapmış kendince.

Yazıyı okurken kendimi gördüm. Bende lise 1 öğrencisiyim, hiç bir b*k beceremiyorum. Bilgisayar mühendisi olabilirim belki, ama matematiğim berbat. Hatta bütün sayısal derslerim berbat. Az önce kimya sınavından çıktım, batırdım resmen. Sen yine de ümidini kesme, benim kadar beceriksiz değilsindir emin ol.

Spora yazıl, evde de adam gibi matematik çalış basaracağına inanarak.
Bilimsel olarak kızların vücudu koşmaya erkeklerden daha müsait, yani daha iyi koşar. Yanlış biliyorsunuz. Atletizm ile ilgilenen herkes bunu bilir. Kas gücü konusu doğru, yine de arkadaş ''bile'' diye bahsederek 3. sınıf muamelesi gibi bir şey yapmış kendince.
Evet bu yüzden atletizm tarihinin en iyi kadın atleti karma sıralamada ilk 100'de yer almıyor.

Erkeklerde daha büyük kaslar bulunduğundan kasların kuvveti kadınlarınkine göre güçlü ancak kadınların kas yapısındaki değişiklilik sebebiyle kondisyon ve direnç isteyen durumlarda erkeklerden öne çıkabiliyorlar.

Kadınlar bile demeyin, bileyi ağzınıza tıkar fit ve spor yapan kadınlar, kalırsınız öyle :D

Asla tikattirmayin hocam, bile demesi yanlış değil ki. Erkekler kadınlardan bayağı daha hızlı koşuyor. (Sporun birçok alanında ezici bir erkek üstünlüğü bulunuyor)
Kadınların senden üstün olduğu bir konu neden canını acıtıyor? Kadınları ezik gördüğünüz zihniyete en kısada revizyon getirin, sağlıklı bir zihniyet değil bu. Spor yapan birçok kadın erkeğim diye dolaşan tipleri 2 ile çarpıp 5'e böler...

Yapılan araştırmalar ve üniversitelerin psikolojik/fizyolojik testleri öyle demiyor. Kadınların erkeklerden üstün olduğu konular var, erkeklerin de kadınlardan üstün olduğu konular var. Herkesin genetik olarak çıkabileceği üst nokta var tabii ki, bundan sonrası doğallığı bozularak yükseltilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı