Hiçbir işe yaramıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne takıldınız şu cinsiyet konusuna. @portakal hanim tamam dediklerinde haklısın ama o da 14 yaşında çocuk işte mazur gör, kendince bir şey demiş hatasını farkedince düzeltir.

Meriç ve MGTOW kavgasına dönüşmesine gerek yok şu konunun.
Evet haklısın konunun gidişatının değişmesine gerek yok, destek olabileceğinizi düşünmemiştim, bana destek olanlara teşekkür ederim.

Erkek ve kadın psikolojisini/fizyolojisini öğretmek meriçlik değil. Kullandığınız kelimelerin anlamını öğrenerek kullanın.

Seni kastetmemiştim ama neyse madem alınganlık yaptın. Konu sahibinin o kısacık sözünden "Kendisi acınacak haldeyken kızları bile beğenmiyor" anlamını çıkarmak Meriç'liğe özgü bir durumdur. Karşısına örnek verdiğim MGTOW tabiri de direkt olarak fizyoloji ile alakalı olmadığı için yanlış anlaşılmaz diye düşündüm.

Kadınların senden üstün olduğu bir konu neden canını acıtıyor? Kadınları ezik gördüğünüz zihniyete en kısada revizyon getirin, sağlıklı bir zihniyet değil bu. Spor yapan birçok kadın erkeğim diye dolaşan tipleri 2 ile çarpıp 5'e böler...

Yapılan araştırmalar ve üniversitelerin psikolojik/fizyolojik testleri öyle demiyor. Kadınların erkeklerden üstün olduğu konular var, erkeklerin de kadınlardan üstün olduğu konular var. Herkesin genetik olarak çıkabileceği üst nokta var tabii ki, bundan sonrası doğallığı bozularak yükseltilir.
Kadınları olduğundan alt seviyede görmüyorum, neredelerse orada görüyorum. Spor yapan bir kadın ile yapmayan erkeği kıyaslamak mesele değil, ikisinin de spor yapani kıyaslansin görelim o zaman kim kimi bölüyor. Neden sporlarda kadınlar için sıralama var sanıyorsunuz? Çünkü normal şartlarda sıralamaya neredeyse hiçbir kadın dahil olmuyor. Bu durum onları rahatsız etmiş ki kadınlara ayrı bir sıralama yapmışlar.

"O 14 yaşında mazur görün" demek komik. Böyle görmezden gele gele eşitsizlikler ortaya çıkıyor zaten. 14 yaşında ise aklını başına alma yaşı gelmiştir. Bu da demektir ki konuşmasına dikkat edecek, konuşmadan önce düşünecek.

Bu ülkede hiçbir işe yaramıyorsan yapacağın şey basit. Devleti suçla. Hiçbir işe yaramayan herkes bunu yapıyor oldukça da mutlular. 7/24 yatıp "hükümet kötü, dolar arttı hüüüü" diyebilirsin.
Ayrıca matematik bilgin yoksa bilgisayar mühendisi olamazsın bu doğru ama tasarımcı olabilirsin. Üstelik üniversite sınavında çok yüksek puan da gerekmiyor. Biraz çizim yap, Adobe programları ile ilgilen, internet üzerinden satış yapmaya çalış. Az da olsa para kazansan bile baban da destek olur sana.

Olayı nereye çekiyorsun sen? Ülkenin gidişatı hakkında yorum yapmakla bunun ne alakası var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı