Hiçbir şey yoktan olamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ateist röportajlarının gerçek olduğunu düşünen var mı? Zaten sokakta bu kadar ateist varsa sıkıntı büyük. Daha Müslümanla tartışan birisi profesyonel oyuncu olduğunu ve kanalın ricası ile yaptığını açıklamıştı.
Rap müzik yapan dinci kanallara mı baktın?

Sana çok rica ediyorum. Bir İncile, Tevrat'a, Zebur'a bak. Ve bir de Kuran'abak.
Sen okudun mu acaba? Eminim ki hayır sadece kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsunuz. O kitaplarda senin kitabın gibi değiştirilmediğini ayetlerinde söyler ve kitaplarının tanrı tarafından korunduğunu iddaa eder. Bu kitaplarının hepsi de birbiriyle bağlantılıdır, hiçbiri özgün değil. Mezopotamya mitolojilerine dayanıyor kökenleri.

Bir dindar ile dini tartışmak kadar zor bir durum yok. Hayalhanem ve sözler köşkünün sokaklarda yaptıkları röportajlara bakıyorum da sürekli sordukları sorular ve verdikleri örnekler öyle bir şey ki cidden, sonucu hep bir Allah'ın var olduğuna getirmeye çalışıyorlar, sürekli uyguladıkları taktik bu, tabii seçilen SÖZDE ateistleri saymıyorum bile.

Bu benim sosyelde yazacağım son mesajdır. Öncelikle laflarımdan dolayı özür dilerim.

Lan sen kimsin ki benim dinimle dalga geçiyorsun.

Yazıklar olsun senin gibiler oldukça... yazıklar olsun.
Aptalsınız. Nankörler. Bu ülke 1 dilim ekmeğe muhtaç olmadıkça akıllanmaz.
Peki... Eksikliğini fazla hissetmeyiz zaten. Bu konuda gözün arkada kalmasın.

Profil fotoğrafına Türk bayrağı koyup da körü körüne İslam'ı savunmak oldukça ilginç. Çünkü sahih hadislerde Türkler hakkında söylenmiş oldukça kötü şeyler var.
"Sizinle(siz müslümanlarla), küçük (çekik) gözlü toplum, Türkler savaşacaktır. Siz onları, üç kez önünüze katıp süreceksiniz. Sonunda Arap Yarımadası'nda karşılaşacaksınız. Birincide, onlardan kaçan kurtulur. İkincide kimi kurtulur, kimi yok edilir.

Üçüncüdeyse onların tümü kırılacaktır."(Ebu Davud, sünen, hadis no: 4305.)

Müslümanlar, Türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır. Yüzleri kalkan gibi, üst üste binmiş (kalın) derili olan bu toplumla.... kıl giyerler."( Bkz. Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62-65, hadis no:2912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu'l-Melahim/9 Babun fi Kıtali't Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu'l-Cihad/ Babu Gazveti't-Türk...)

Şu da kıyamet alametlerinden: Kıldan (keçe) ayakkabı giyen bir toplumla vuruşup öldüreşeceksiniz. Geniş yüzlü, yüzleri kalkan gibi, üst üste derili toplulukla vuruşmanız-öldürüşmeniz kıyamet alametlerindendir. Siz (müslümanlar), küçük gözlü, kızıl yüzlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan Türklerle öldürüşmedikçe kıyamet kopmaz."( Bkz. Buhari, e's-Sahih, kitabu'l-Cihad/95; Müslüm, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/66, hadis no: 2912; İbn Mace, h.no: 4097-4098).

Son düzenleme:
Bu benim sosyelde yazacağım son mesajdır. Öncelikle laflarımdan dolayı özür dilerim.

Lan sen kimsin ki benim dinimle dalga geçiyorsun.

Yazıklar olsun senin gibiler oldukça... yazıklar olsun.
Aptalsınız. Nankörler. Bu ülke 1 dilim ekmeğe muhtaç olmadıkça akıllanmaz.
Sahip oldukları imkanlardan dahasına sahip olmak için her gün Allah'a sağlık için, bolluk için, yaşama ömrü için dua eden nankörlere ne diyeceğiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı