Çünkü kutsal kitaplar tanrının sözü olmaya layık değil. Ayrıca bir dine inanmamak için ateist olmaya gerek yok.O zaman neden inanmıyorsun.
Çünkü kutsal kitaplar tanrının sözü olmaya layık değil. Ayrıca bir dine inanmamak için ateist olmaya gerek yok.O zaman neden inanmıyorsun.
Sana çok rica ediyorum. Bir İncile, tevrata, zebura bak. Ve bir de kur-anı kerime bak.Çünkü kutsal kitaplar tanrının sözü olmaya layık değil. Ayrıca bir dine inanmamak için ateist olmaya gerek yok.
Rap müzik yapan dinci kanallara mı baktın?Bu ateist röportajlarının gerçek olduğunu düşünen var mı? Zaten sokakta bu kadar ateist varsa sıkıntı büyük. Daha Müslümanla tartışan birisi profesyonel oyuncu olduğunu ve kanalın ricası ile yaptığını açıklamıştı.
Kuran yarısı Tevratın aynısı zaten. Geri kalanı da peygamberin yaşantısı ve o dönemin olaylarından ibaret.Sana çok rica ediyorum. Bir İncile, tevrata, zebura bak. Ve bir de kur-anı kerime bak.
Sen okudun mu acaba? Eminim ki hayır sadece kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsunuz. O kitaplarda senin kitabın gibi değiştirilmediğini ayetlerinde söyler ve kitaplarının tanrı tarafından korunduğunu iddaa eder. Bu kitaplarının hepsi de birbiriyle bağlantılıdır, hiçbiri özgün değil. Mezopotamya mitolojilerine dayanıyor kökenleri.Sana çok rica ediyorum. Bir İncile, Tevrat'a, Zebur'a bak. Ve bir de Kuran'abak.
Peki... Eksikliğini fazla hissetmeyiz zaten. Bu konuda gözün arkada kalmasın.Bu benim sosyelde yazacağım son mesajdır. Öncelikle laflarımdan dolayı özür dilerim.
Lan sen kimsin ki benim dinimle dalga geçiyorsun.
Yazıklar olsun senin gibiler oldukça... yazıklar olsun.
Aptalsınız. Nankörler. Bu ülke 1 dilim ekmeğe muhtaç olmadıkça akıllanmaz.
Sahip oldukları imkanlardan dahasına sahip olmak için her gün Allah'a sağlık için, bolluk için, yaşama ömrü için dua eden nankörlere ne diyeceğiz?Bu benim sosyelde yazacağım son mesajdır. Öncelikle laflarımdan dolayı özür dilerim.
Lan sen kimsin ki benim dinimle dalga geçiyorsun.
Yazıklar olsun senin gibiler oldukça... yazıklar olsun.
Aptalsınız. Nankörler. Bu ülke 1 dilim ekmeğe muhtaç olmadıkça akıllanmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.