Hiçbir şey yolunda gitmiyor

Babam üzülür kısmında aynı ben babam zorlanmasın diye neredeyse ondan 2 yıldır bir şey istemedim. 😕

Bende elimden geldiğince babamı zorlamaya çalışıyorum. Yaz geldiği zaman dondurma olarak bile bilerek ucuz şeylerden aldırtıyordum. Kimseye söylemiyorum ama burada açıkladım.

Bende elimden geldiğince babamı zorlamaya çalışıyorum. Yaz geldiği zaman dondurma olarak bile bilerek ucuz şeylerden aldırtıyordum. Kimseye söylemiyorum ama burada açıkladım.

Aynen bende hocam kimseye söylemiyorum ilk defa burada söyledim ben dondurma bile aldırtmıyorum ona her şeyi kendi paramlar almaya çalışıyorum bayramıklar falan yakında RAM alacağım ama tekrar kendi paramla alacağım ama bunu hiç sıkıntı etmiyorum hatta çarşıda yemek yediğimizde parayı o ödemeye çalışıyor bende zorla adama veriyorum ama olmaz diyor. 😕

13 yaşında bunları düşününce kendimden ve ülkemden utanıyorum. Neden her zaman fakir yaşamalıyız ki?
Kendinden değil devletten utan böyle devlet olmaz olsun.

13 yaşında bunları düşününce kendimden ve ülkemden utanıyorum. Neden her zaman fakir yaşamalıyız ki?
Kardeşim bas bas malum partiye bak ekmek 2 TL Allahtan ne istiyorsunuz. açlar bak çalışın karnınızı doyurun diyen teyzeler iş bulun çalışalım. Ya çok şey derim de terbiyem izin vermiyor.

8 Yaşımdan beri sesler duyuyorum okulda yaşıyorum, 120 kilo oldum, derslerim kötü, takıntım var, dikkat bozukluğum var, bilgisayarım çok kötü. Bu kadar üzme kendini her şeyin çaresi vardır.
Okulda yaşamak müştemilat yani güvenlik olarak kalıyorum.
Bende de korkular var. Anksiyete.☹️
Sürekli korkmak çok yorucu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı